29 September

Hej hej söndagsångest! Denna dagen har bara flygit iväg totalt. Cissi, Matte och Ebba sov hos mig inatt och det blev väldigt sent så vi sov ju bort en rätt stor del av förmiddagen.. Men hade iallafall en jätte go kväll, åt middag, kollade på skräckfilm och ba hade de riktigt göttigt. Som sagt har jag alltså inte gjort mycket vettigt idag men planen var faktiskt att jag och Cissi skulle ha tränat ikväll men då var ju självklart gymfan redan stängt. Så jävla skrattretande.. DEN ilskan var inte härlig att avsluta en seg söndag med men nu har jag iallafall åkt till pappa och andats ut lite. Nu tänkte jag se om jag kan sova några timmar även om man vände på dygnet igår. Godnatt!

Smallpools - Dreaming



Hallå på er. Studiedag mode on för fullt idag.:) Så skönt att sitta hemma i soffan och ta det lugnt, sen är jag fortfarande förkyld så det är extra gött att lata sig. Har dock varit ute och gått en runda också, var jätte fint väder och det finns ju bara inget bättre när hösten börjar komma och solen ligger på! Igår var Cissi hos mig på kvällen så vi satt och pratade en stund vilket var jätte mysigt förutom att vi helt missade Svenska Hollywood fruar. Nu ikväll har jag äntligen klippt mig kortare igen (håret växer ju som ogräs) och nu ska jag bara super mysa hela kvällen. Haha, mycket mys i detta inlägg kände jag!!!! På tal om ingenting så har jag precis börjat läsa del två i Tatuh serien (läste ettan i Kreta) och måste bara säga att även om man har sett serien på tv så tycker jag att man ska läsa dessa böcker! Det är en helt annan upplevelse, och de är så extremt bra. Kram!

Måndag

Inte mycket till bilder från helgen men bättre än inget!:) I fredags spenderade jag lite kvalitetstid med Amra framför Idol och i lördags var jag på Narcis 18 års fest. Jätte lyckad kväll och hela köret! Det enda dåliga var väl att jag (under en av mina mindre bra stunder) råkade lägga armen på en kaffebryggare vilket gav mig ett rätt äckligt sår, men jag antar att jag helt enkelt får skylla mig själv.. Annars har jag pluggat järnet för de två prov som inleder denna vecka, ett avklarat och ett imorgon innan jag med glädje tar en go studiedag på onsdag.... Nu ska jag iallafall kolla Ensam mamma söker! Det gör alltid måndagarna lite bättre.

Torsdag

Halloo! Bloggar enbart pga försöker skjuta upp mitt geografi plugg. Inte mitt favorit ämne för tillfället... Idag var det iallafall skoljoggen, tyckte det gick hyfsat bra. Håller på att bli lite halv sjuk och förkyld men hoppas att det inte blir värre än vad det är just nu iallafall, ska försöka vila upp mig lite nu! Efter skolan var jag en runda på donken med Ebba Cissi och Matilda och sen var det dans. Att slänga sig i sängen när jag kom hem var väldigt skönt kan jag säga. Men nu ska jag kolla klart Hela Sverige Bakar och taaaggga fredagsmys imon asså... Kramar! (Btw uppdaterade nyss min mobil helvete va nice måste jag säga!!)



17 september

Tjottahojtilojti! Idag är det tisdag och jag har varit lite seg i bollen. Ingen rolig dag i skolan! Kom hem sent igår med, var hos Jeta och kollade på Idol och kvällsfikade med henne, Damir och Narcis. Det blev inga bullar över till mig dock men det är så underbart med lite måndagsmys ibland. Efter skolan idag satt jag kvar och pluggade ett tag och väntade på mamma innan vi åkte och övningskörde en runda. Nu är Idol och Svenska hollywoodfruar det enda jag har planerat ikväll!

Crete

Bilder från Kreta
Hello! Har varit sådär härligt dålig humor/uttråkad/speedad på samma gång hela dagen. Bra för mig då jag håller igång som sjutton och får saker gjorda men det är la min familj som får lida lite... Lämnade dock huset för att träna med Cissi vilket var skojj, sen har jag pluggat lite matte och faktiskt varit ute och kört med mamma. Måste bli bättre på det och inte låta det gå så lång tid emellan varje gång, så nu får det bli en gång i veckan i fortsättningen! Men det gick bra, körde lite mer på större väg idag och höll på och skita på mig men än så länge är ingen skadad! Nu ska jag snart äta lite äppelpaj och ta det gött resten av kvällen. Puss!

Back to black



Hallo! Idag har jag varit i Götlaborg med dessa bruttor. Jätte mysig dag! Har shoppat både nödvändiga och lite snyggare grejer jag verkligen ville ha för en gångs skull så jag är nöjd.:) Precis som igår spenderar jag kvällen framför datan idag men jag orkar faktiskt inte göra något annat än det och sova på helgerna. Så jävla gött med. Igår var det typ det enda jag gjorde men var kvar i skolan ett bra tag och hade bla en redovisning och sen tränade jag med Cissi + åt på Max, bra kombo.. Imorgon blir det lite plugg och träning och ännu mer chill antagligen, hehe. Go helg!!!

Onsdag

Tjolahopp! Bloggar för första gången på nya blogg.se appen, riktigt nice faktiskt måste jag säga. Har haft några dagar fyllda med plugg och redovisningsarbete som ska bli klart men de är värt det med långa dagar när man kan chilla i soffan på kvällarna. Massa roliga tv program som börjar nu med så de är ju underbart.. Ännu en sak som är fantastiskt göttigt med att de håller på att bli höst! Idag skaffade jag även gymkort så jag var och tränade med Cissi efter att jag varit på bibblan, har inte gymmat sen juni och det kändes härligt som faaaan så jag är glad ikväll! Myser lite framför Idol och sen blir det lite Greys avsnitt hehe.. El classico. Kram på er!!


Treasure

Yoooo whats up. Har haft en go helg! Hade en riktigt bra kväll i fredags även om själva insparken inte var så rolig men de blev trevligt ändå. Igår tog jag det lugnt hela dagen och åkte till Ebba på kvällen och myste till de lite på bästa sätt med tjejerna. Idag har jag jobbat och sen verkligen inte gjort något annat än att plugga.. Har blivit mycket sånt denna helgen men försöker få det avklarat så fort som möjligt. Är faktiskt taggad på skolan nu men så måste man börja röra på sig också och så blir man stressad som fan så slutar det att man ligger och hets kollar svenska hollywood fruar typ. Älskar det btw. Kraaam och godnatt!

Home

Hej! Jag har haft en underbar vecka i Kreta och fastän man inte vill det går det alltid för snabbt. Nu är det iallafall fullt ut med skolan som gäller, dock är det ju fredag imorgon och sen helg vilket blir en go mjukstart efter semester haha. Även insparken imorgon vilket jag hoppas blir roligt! Nu ska jag skriva klart en skolgrej och efter det sova. Bilder kommer senare i veckan när Sanna lagt upp dom.:)

RSS 2.0