Nånstans där så blev jag den jag är nu

Hej på er! Usch, mitt humör är inte det bästa just nu. Har egentligen inte så mycket att klaga på men den här jädrans stormen valde ju att komma på helt fel kväll helt enkelt.. Skulle egentligen haft myskväll med Emma och Filippa men det gick helt enkelt inte att ge sig ut idag så det fick bli att stanna hemma och plugga. Jaja! Får nöja mig med att jag hade den mest ultimata myskvällen igår helt enkelt. Middag och Lars Winnerbäck i Jönköping tillsammans med Sanna och Mamma; så jävla otroligt bra. Det måste nog vart den bästa konserten jag sett med honom, helt nya versioner av låtarna. Hoppas verkligen att det släpps ett livealbum från denna turné nu bara så att man kan njuta av det igen. Nu tänkte jag iallafall snart gå och lägga mig och hoppas på att det värsta ovädret går över tills imorgon. Lite mysväder är alltid gött men man ska ju gärna kunna gå utanför dörren, haha. 

Nånting större

Då var det lov och grejer! Kändes jätte oförberett med höstlov nu men jäklar va gött att chilla och typ, konstant sova i en vecka.. Däremot går det ju inte undvika att det fortfarande  blir mycket plugg men jag ska försöka glömma det en stund, iallafall denna helgen. Denna vecka som varit har jag haft matteprov så det har blivit en del sitta-kvar-och-plugga-i-skolan, till vilket pris kan man ju undra då eftersom att det typ inte kunde gått dåligare, haha. Iallafall, detta håller på att bli en lite disturbing habit då jag i torsdags satt kvar i skolan från tjugo i två till fem egentligen utan någon anledning.. Kom dock tillslut därifrån och drog istället till Narcis. Även igår blev det en chillkväll med Damir, Gustav, Narcis, en chipspåse och lite pizza. Go fredagskväll! Nu ska jag iallafall gå upp och käka frukost. Vaknade för en halv timme sen, det måste vara något av det tidigaste någonsin (på en helg). Puss på er!

Du sätter höstsolen i eld

För en gångs skull har jag några vettiga bilder ifrån min helg. Den har iallafall varit super bra! Började gött med ett förjävligt prov men som tillslut ändå kändes riktigt bra, goa provresultat, mitt och Filippas fika som vi ändå lyckades rätt hyffsat med (snodde bilden från Hanna) och sen en tripp till Jönköping. Jag och Jeta åkte upp på fredagskvällen och spenderade sedan natten och lördagsförmiddagen i Amandas nya lägenhet. Helt underbart  med bästa sällskapet (och onyttigaste maten) helt enkelt. Kvällen tillbringade jag hemma hos Ronja för go födelsedagsmiddag och tjejkväll, efter att jag läst ut Torka aldrig tårar utan handskar del 2 vilket var typ cirka det bästa någonsin. Har haft en bra vecka överhuvudtaget och hoppas på ännu bättre framöver nu när det snart är lov och allt! Kram på er.

17 Oktober

Hallååå.. Fredag imorgon igen? Jag har varit fokuserad på historia och matte plugg denna veckan så det har tagit upp det mesta av min tid. Matten vill jag gärna inte kommentera men historian tycker jag verkligen om så jag hoppas att det går bra på provet som är imorgon. Annars har jag bokat Justin Timberlake biljett (!), vardagsfikat och lite sådär med mina fina vänner och i tisdags var jag på en föreläsning i skolan med Julian Better som växte upp i Sovjets Gulagläger vilket självklart var jätte intressant. Bra att man får chansen att lyssna på sådant. Sen från en sak till en annan kan jag meddela att jag försökte mig på att baka idag. Japp, detta är något som jag egentligen bör hålla mig borta ifrån. Det gick ju mestadels käpprakt åt helvete helt enkelt men hoppas att det kanske möjligtvis smakar okej iallafall. Ikväll har jag vart på biomys med dansen och kollat Hela sverige bakar och nu ska jag soooooovaaaa, obviously. Pusssssar.

Elastic heart

Några favorit bilder. ♥
Ännu en helt vanlig torsdag! Vanligtvis innebär det skola, träning, dans, och Hela sverige bakar. Skippade dock gymmet idag då det för tillfället finns en jädra geografi inlämning som flåsar mig i nacken, haha. Satt kvar i skolan till halv sex igår och några timmar idag men den vägrar helt enkelt bli klar. Men jag är glad att det är fredag imorgon även om jag måste plugga i helgen. Har fått min lett också så det är ännu en sak som faktiskt känns väldigt skönt just nu!

Blundar tills jag skymtar lyckan

Den enda låten från Maggios nya album som jag faktiskt gillar. Kanske inte så konstigt att det var den med Håkan..? Väldigt bra iallafall.

Resolution

2 från helgen/lördags och två från veckan
Hej! Har undvikit att blogga ett tag i med att jag verkligen inte har något att skriva om.. Är så grovt dålig på att ta bilder också men får bättra mig lite i fortsättningen. Iallafall, helgen blev världens slapphelg med bl.a myskväll med Ebba och Filippa, "barnlördag" på stan, besök hos farmor och jobb. Denna veckan har börjat rätt hektiskt då jag har rätt mycket plugg och tänka på vilket fullkomligt stressar sönder mig. En bra sak är dock att vi är inne i oktober som är den allra bästa höstmånaden! Allt är så fint just nu så hoppas att det håller i sig ett tag. Nu tänker jag fortsätta med att ligga orörlig i soffan vilket jag har gjort sen jag kom hem ovanligt död från skolan+gymmet. Svenska hollywood fruar börjar ju nu med hehe, puss!

3 Oktober



Mitt utbud av bilder är ju pinsamt tråkigt men det finns inte så många saker i vardagen som är intressanta att fånga på bild precis haha. Skolan rullar på som vanligt, många i min klass har fått veta sina värdar under Östersjöutbytet och nu tar det upp rätt mycket av min tankekraft faktiskt. Vi som ska åka till Lettland har inte fått våra än så är både taggad och nervös just nu! Idag har jag varit och tränat och dansat som vanligt på torsdagar och även kollat på Hela Sverige bakar och nu Debatt men ska gå och lägga mig nu. Tror helgen blir lugn med men det kan faktiskt va jävligt gött också! Kram

RSS 2.0