I'll help you see it through


Inte världens snyggaste bild men detta var den enda jag hade på mig och Zane, min värd i Lettland! Nu är vi iallafall hemma i Värnamo igen och det känns gött men nu i slutet var det så jäkla roligt så jag kommer sakna hela grejen och hela gruppen! Vilket fall som helst är detta en riktig upplevelse och utmaning så om man funderar på att gå samhällsprogrammet på figy eller om man redan går i ettan så tycker jag att man verkligen ska följa med på detta utbyte.:) Nu blir det Idol och så fotbollen och sen ska jag isolera mig lite i några dygn känner jag.. Puss!

Latviaaaaaa



Update from Latvia! Insåg att jag hade internet idag haha har helt missat det. Men yes vi håller på att laga lasagne nu så tänkte slänga in ett inlägg. Jag har det iallafall jätte bra! Det är jobbigt ibland och nu saknar man Sverige som fan men vi har det roligt och vi har varit på relativt intressanta studiebesök så jag är glad!:D Vi åker hem på fredag dock! Ska bli gött och sova i sin egen säng kan jag säga haha..

9 November





Hallåå! Några sjukt random (värdelösa) bilder från veckan + en gammal från Kreta. Inte mycket har hänt de senaste dagarna, rätt mycket i skolan bland annat några psykiskt jobbiga spanska grejer (muntlig redovisning) men allt gick bra så slutet gott allting gott haha. Igår så startade jag helgen med en av de bättre kvällarna på länge. Var hemma hos Narcis med han och John och kollade Perks of being a wallflower, russian roulette with donuts, lite bil kurragömma på det. Lite halv konstig kväll men riktigt skojj haha. Idag har jag varit ute och gått men mest packat inför imorgon då vi åker till Lettland. Det är fullständigt sinnessjukt hur snabbt tiden går ibland men imorgon bär det av iallafall! Varvar alltid emellan att antingen ha as panik eller att vara jätte taggad men jag tror det blir bra, hoppas på det bästa. Ikväll är jag iallafall barnvakt för Nellie och Tilde så nu ligger jag och chillar lite innan jag åker hem. Ha de gött hörrni puss!

2 November

Här sitter jag en lördagskväll och kollar på Så mycket bättre! Älskar detta program verkligen och jag har ju total förälskat mig i Ebbot Lundberg; så fantastisk haha. Detta lovet har gått lite långsamt tycker jag (annorlunda nog) men har haft det jätte mysigt. Har haft en as go biokväll med Cissi och Matte och blivit lite små besviken på filmen Gravity (bra skådespelare men halvdan handling) och i onsdags hade jag och några i klassen lite tjejkväll med ost och kex och allt möjligt gött. I torsdags hängde jag hemma mest och ruttnade men på kvällen flyttade jag iallafall några meter ifrån min soffa till Narcis så kollade vi på HP och hade de gött. Igår var jag i Ullared hela dagen vilket uppenbarligen resten av Sverige, och typ hela norden, också tyckte var en bra ide så vi var ju icke ensamma där, sen spenderade jag kvällen med Agge, Ronja och Matte. Idag har jag varit hos farmor och på kyrkogården och lite så och när jag kom hem så tog jag en fika med Saga, något jag insåg var alldeles för längesen vi gjorde. Nu tänker jag läsa John Green och kolla tv repriser resten av kvällen iallafall! Kram på er hoppas ni haft ett gött lov!

RSS 2.0