Sunshine

Tjaaaa! Började denna dagen på bästa tänkbara sätt, en liten powerwalk i solen. Tänkte egentligen njuta av min sovmorgon men självklart vaknade jag tidigt, piggare än någonsin. just idag så då får man passa på! Drog sedan till skolan för att ha en svenska lektion och sedan satt jag och Filippa kvar några låååånga timmar. Äntligen är det där jävla arbetet klart iallafall! När jag kom hem blev det lite stress innan det var dansfest på stan. Varmt som satan, jobbigt med klädombyten och danser man glömt bort men det gör inget! Kvällen spenderades på bästa möjliga sätt med mina fina vänner. Är mätt som ett djur just nu så det blir till att sova gött ikväll! Återigen hoppas jag även på detta fina vädret imorgon, så fantastiskt underbart. Pöss!

Where I should be, how I should feel

Hello! Så jäääävla underbart väder idag! Trodde att jag inte skulle hinna njuta av solen eftersom att jag och Filippa satt kvar i skolan till ungefär halv 5 men det höll i sig jäkligt länge! Hoppas det blir sånt här väder imorgon också bara. Blir att jobba i skolan imorgon också men slutar som tur är runt 10 tiden imorgon så förhoppningsvis blir det en tidig dag ändå! Nu ska jag kolla Scrubs och försöka läsa ut min jävla bok som tar sån tid. Kraaaam.


Som om det var din sista första gång

Jag och fina vännen efter dansföreställningarna
Go dag idag! Eftersom att det nu endast är två veckor kvar till sommarlovet och detta är sista hela veckan (!!!) händer det inte så mycket i skolan. Det är lite saker kvar att göra men lektionerna är chill och i tisdags blev de sista nationella klara. Sån otrolig jävla lättnad! I eftermiddag efter skolan var jag en stund på stan med Matilda innan jag cyklade hem för att dra mig ut och springa en runda. Perfekt väder för det idag! Nu ikväll har jag bara ätit gott och sörjt i min ensamhet över det faktum att Beyonce just nu befinner sig i Globen Stockholm. Känns lite sådär att missa en sådan sak men får sitta här hemma och sjunga lite istället. Nu tänkte jag iallafall kolla på en film innan det blir läggdags. Puss!

Won't you wrap the night around me

Har 100 % drogat låtarna från den här filmen ungefär hela kvällen. Bästa soundtracket jag någonsin hört! Annars har jag som väntat bara stannat hemma idag.. Så jävla skönt måste jag erkänna. Hoppas det händer något lite socialare nästa helg! Kollade nyss klart på filmen Blood diamond, ja jag är inne i en Leonardo Dicaprio period haha. Så JÄVLA bra film iallafall! Ne nu ska jag soooooovaaaaa. Puss.

Work work

Hojdi! Jag sitter på jobbet just nu och har det rätt så tråkigt. Inte mycket att göra. Dock slutar jag om två timmar så då ska jag träna och hem och chilla resten av dagen! Underbart. Igår jobbade jag också vilket innebär att jag gått upp väldigt tidigt allt för många dagar just nu, men allt för pengar! När jag kom hem var jag död som alltid och spenderade några timmar med att inte göra ett skit. En annan produktiv liten grej jag lyckades med var att radera 50% av en NO uppsats jag skrivit på hela helgen. Detta förstörde i princip hela min planering av dagen eftersom att jag fick sitta och försöka knåpa ihop den igen. Lyckat som attan! Sen tänkte jag träna men hann även inte det utan det blev en spontan bio med Narcis istället. Vi såg The Great Gasby som varit väldigt efterlängtad! Tyckte den var riktigt bra. Efter det blev det att jag cyklade till Amra och kollade på Champions league. Kollade inte klart på hela men förstod såklart att Bayern vann. Har känt mig som en riktig lodis ungefär hela denna helgen så jag längtar lite till att skolan, och en ny vecka, börjar imorgon haha.. Delvis pga att varje gång jag träffar Amra försöker hon GÖDA mig vilket innebär att jag ätit jag vet inte vad den här helgen. Sen har jag inte tvättar håret på X antal dagar så det ska bli lagom skönt med en dusch idag... Nu ska jag försöka göra någon nytta på det här stället, hehe. Puss!


Get lucky

Hello! Som ni ser på bilden har jag gjort en liten förändring. Sanna hade sin "make over" dag eller vad man ska kalla det i skolan igår så jag var där och klippte/slingade. Har funderat på kort ända sen i vintras men det har alltid varit inför sommaren isåfall så jag tyckte det passade nu.:) Är verkligen nöjd! Känns jätte skönt. Annars då, i måndags var jag hemma fortfarande förkyld och igår var det matte nationella.. Känns alltid osäkert men det känns iallafall bättre än vad det gjorde förra året vilket är en lättnad! Idag har det varit en helt okej dag med en massa bra besked tycker jag, spanska nationella gick till exempel bra vilket är extremt skönt. Efter skolan satt jag kvar tillsammans med min samhällsgrupp och försökte göra klart vår rapport och sen har jag tränat. Nu tänkte jag kolla på lite Game of thrones och öva lite inför muntliga spanska imorgon.. Är rätt nervös men de går säkert bra! Puss.

22:04

Heeello! Sitter bänkad framför tv:n och hockeyn just nu så det får bli lite hederlig gammal mobilbloggning. Idag har jag slöat som aldrig förr! Kollat på film (Warm bodies, skit bra) och klart på hela How i met your mother season 8. Så jääävla bra!! Sen har jag försökt plugga matte men inte gått så bra, har bara blivit ännu mer röv förkyld så jag har verkligen inte orkat göra något även fast jag varit så jävla rastlös. Igår efter dansen var jag och kollade esc hos Agnes med henne, Ronja, Amra och Cissi. Tyckte fasiken inte det var så bra i år men alltid mysigt ändå såklart. Alltid gött med lite myskväll efter en jävligt ansträngd helg! Nu ska jag kolla klart hockeyn och hoppas på vinst innan jag ska försöka sova lite utan att kvävas av mitt eget snor. Puss.


Dream dream dreaming

Finns inte så mycket att säga förutom att det har varit en bra dag! UNDERBART väder som jag fick god tid att njuta av i med att föreställningarna slutade tidigt idag. Bra bra dag! Och jag gillar mina dans tjejer så mycket! Förutom att sola idag har jag varit på stan med Sanna och handlat lite nödvändigt, ätit gott och nu blir det Lets Dance i min ensamhet. Det är dock gött det med!


16 maj

Hello, sitter och slö kollar lite på Eurovision just nu. Ingen höjdare än så länge! Idag var det ingen skola för mig eftersom att vi hade första dansföreställningsdagen. Bara genrep idag men nästan det som är jobbigast. Jätte kul som alltid men fyfan det tar i princip ur ens vilja att leva där i slutet av dagen. Jag tror dessutom att jag blivit sjuk eftersom att jag åkt på världens förkylning.. Började igårkväll och idag när jag kom hem så var det kört kan man säga. Ska dock inte klaga för mycket för vi har haft så jävla fint väder idag och kommer antagligen även få imorgon vilket uppskattas! Ska gå och lägga mig nu och försöka ladda lite inför imorgon då föreställningarna börjar! Kram.


El rojo adios - Baby blue

Nu har jag äntligen kommit hem efter en jobbig förmiddag. Började med orientering i borgen vilket är en runda jag faktiskt glömt bort är så jobbig, har försökt förtränga det där sen Gröndal tiden. Ne men det gick faktiskt bra och var ganska roligt när man kom in i det och som tur var hann vi klart innan regnet. Direkt när jag kom hem drog jag till gymmet där jag var i nån timme så nu är jag faktiskt stolt över mig själv! Nu ska jag spendera några underbara timmar med att bara lata mig framför tven och ÄTA innan det är dans övning på scenen i eftermiddag. Puss och kram!!

Bjuder på två halvdana bilder, en från i fredags och en från idag!


One month left


To raise a union

Snodde tre bilder från duktigaste CISSI från i torsdags.. Hääärligt som sjutton!
Idag var jag inte så taggad på skolan, var så sinnesjukt trött i slutet av dagen (som väntat) och ändå var det inte en jobbig dag. På något sätt är de alltid de där halvdana måndagarna som slöar ut en totalt. Efter skolan skyndade jag mig hem och åt lite innan ett snabbt benpass och sedan blev det lite dans övning! Den här veckan blir det full on dans då föreställningarna är i helgen, men det är bara kul!! Nervöst och jobbigt men det går nog bra haha.. Nu har jag slagit mig till ro och packat upp allt här hos pappa så ska kolla på Fantasterna nu. Det var ju Sagan om ringen idag så ska kolla om jag hänger med lite. Antagligen inte men det är kul! Sen blir det veckans Game of thrones så idag blir det nörd dags! Puss.

12 maj 16:25

Hello! Om det är något jag är bra på då är det fan skjuta upp grejer, haha. Idag skulle jag säga att jag varit rätt duktig då jag faktiskt har suttit några timmar med matten och försökt förstå lite, men nu känner jag däremot att min nödvändighets-kvot är fylld för dagen så jag orkar inte gå och träna vilket jag egentligen måste... Haha. Ne men jag är jätte trött idag igen om det är något att skylla på, blev en sen kväll igår hemma hos Narcis tillsammans med Jeta och Damir. Blev riktigt mys med kladdkaka och te och sen blev det att jag och Narcis dröjde ut tiden som vanligt med en väldig massa nörd snack. Bästa! 
 
Men nu SKA jag faktiskt dra mig till gymmet och sen eventuellt träffa Amra en stund på (förhoppningsvis) lite paj. 

11 maj

Hello guys. Igår så var vi som sagt i Forsheda igen, först hemma hos Amanda och sen i bolla. Riktigt jävla rolig kväll måste jag säga! Vaknade dock imorse som ett train wreck så idag har jag bara strosat omkring här hemma och lökat som attan. Jag har varit så trött att idag fick de bli de stora grejerna alltså dubbelavsnitt av couples fear factor och mjukis hela dagen. Har undvikt alla jobbiga måsten idag men nu känner jag att jag måste plugga lite matte + gå en runda så jag får lite luft. Men det blir nog en bra lördag detta!


Too close

Hej! Åh så gött det är med långhelg! Igår så var vi ett gäng ↑ hemma hos Agnes innan det blev lite festligheter i forsheda. Trevlig kväll som slutade med att jag och Matilda sov hemma hos Ebba.:) Var som tur var inte fullt så trött som jag trodde idag! Idag har jag träffat Cissi och Matilda en stund och ätit lunch och nu ska jag börja fixa mig inför ikväll då det blir forsheda och partaj ännu en gång! Puss och kramis.

Brandi Carlile - Hearts content

Helluuuu! Idag har jag haft en dag som lätt kunde vart rätt jobbig men tack vare det underbara vädret har det gått helt okej! Har liksom haft 3 spanska nationella idag som var rätt jävla tuffa måste jag säga, men det är också så jävla gött nu när det är över!:) Efter skolan solade och läste jag lite innan jag och mamma sprang. Dock var det jobbigare än vanligt eftersom det idag var årets hittills varmaste dag och jag i princip smälte genom asfalten men det var ändå skönt! Sen var jag på årets första osudden-mys med Ronja, Matte och Cissi! Tecken på att värnamo-sommarn är på G! Sen nu ikväll har jag dansat och nu tänkte jag vara så härligt tråkig att läsa i en halvtimme innan jag sussar. Gött kött! Puss!


This years love

Idag har jag varit så sjukt uttråkad vilket jag nästan alltid blir dessa långa dagar hemma, haha. Har varit ute på en powerwalk och nu ikväll kollat på Lova och Tildes match i Gislaved.. Avslutade med lite donken vilket var förjävla gött. Idag har jag också kollat på hela två filmer vilket är jätte ovanligt att jag orkar nu för tiden men är det söndag så är det! Kollade på denväldigt omtalade Save Haven som faktiskt var fin, lite tradig men bra för att vara baserad på Nicolas Sparks. Nu kollar jag Silver linings playbook som också är jätte bra! Nu ska jag plugga glosor och njuuuta över att jag har en förjävla go sovmorgon till klockan 1 imorgon med endast en lektion.. Hola!

Grillkväll

Hallo! Vaknade för ett bra tag sen men ligger fortfarande och drar mig i sängen, bästa! Igår var jag hemma och pluggade rätt mycket + tränade med Jeta men senare på kvällen var vi några stycken som var hemma hos Simon och grillade lite! Sen drog vi även vidare till en fest i Forsheda. Go kväll! Har haft en jätte bra helg, i fredags fyllde Tilde år så vi var och firade henne och sen åkte jag ut till Hillerstorp för sista Halv åtta hos mig! :) Idag ska jag kanske sola lite (vet inte riktigt hur vädret är än), plugga, träna och kanske kolla på Lovis och Tildes fotbollsmatch!:) Perfekt söndag med världens skönaste vecka framför mig! Love.


1 maj

Tja! Underbaaar dag idag! Vädret lever upp till maj-förväntningarna också! Har varit ute precis hela dagen faktiskt, tog en lååång lunch på stigs med Narcis, Jeta och Damir och sedan blev det en spring runda med mamma. Hoppas inte jag är helt röd i fejjan imorgon. Hade en riktigt go kväll även igår! Vi var ett gäng hos Agnes som grillade och så, mycket trevligt tycker jag! Skippade dock brasan i år. Nu har jag käkat grillat och ska chilla lite och så blir det väl Humorgalan eller något ikväll. PUSS!


RSS 2.0