Igååår

Lite mobil bilder från igår! Hade hur kul som helst verkligen men vi sov hos Agnes igår och jävlar i lådan va trött man är idag! Nu är jag hemma och vi ska ännu en gång käka påsk lunch, vill dö. Tänkte gå ut och gå eller något innan så man har rört sig lite idag också. Pöööss.


17:17

Dagen har spenderats med dessa filurer, nu håller jag på att fixa mig och sen ska jag till Agnes igen. Är det påsk så är det! Puss


Easter holiday

Sitter hos farmor just nu, har ätit och fått en massa godis så jag sitter med lite ångest nu. Ne men jag vet faktiskt inte när jag ska orka äta allt det här, men är det påsk så är det. Nu ska vi dra oss hemåt så blir det Lets Dance eller något annat lökigt ikväll.. Imorgon får det bli en genomgående dusch alltså.


Bring your love

Gööööööött med lov! Känns så konstigt att det har gått så snabbt, men jag klagar inte! Har haft endel plugg denna veckan, hade samhällsprov idag men allt gick bra så det känns skönt. Idag har jag bara dansat och vilat ut för första gången denna veckan. Igår var jag ute och sprang i det fina vädret (!!) och sen var jag och kollade på niornas föreställning på gröndal med Amanda, Emma, Filippa, Johanna och Sandra. Jätte duktiga var dom! Saknar gröndal haha... Nu har jag iallafall kollat några avsnitt family guy och tänkte sova snart. Imorgon blir det gymmet tidigt och påskmys hos farmor!

I was born to be, be your dead sea

Skolan idag var skön som vanligt på måndagar! Sen är det ju våffeldagen idag så det fick faktiskt bli en liten fast att jag inte tycker om det. Förjävla sött men med lite jordgubbar var det ok! Var och körde ben med Saga innan, riktigt kul! Något annat som är skojj är ju när man ska ner för världens jäkla trappa sen där i sporthallen, haha...... Går alltid lika bra. Nu ska jag strax käka sen blir det ultra chill ikväll!


So we put our hands up like the ceiling can’t hold us

Hello! Först nu har jag tid (enligt mig) att blogga! Sen jag kom hem från Eksjö idag har jag varit otroligt lat men lyckades ändå packa upp allt och så vilket var en jävligt stor bedrift. Eksjö vart iallafall hur kul som helst. Trodde jag skulle vara död hela helgen pga all dans men tyckte vi lyckades stå på benen hyffsat bra iallafall, haha. Kunde inte bli annat än roligt med dessa underbara dans tjejer.♥ Sen jag kom hem har jag försökt återhämta mig lite, mestadels i matväg om vi säger så. HOLY alltså vi snackar helt enkelt inte om vad vi käkade denna helgen.. Inte okej. Annars har jag faktiskt sovit rätt bra iallafall, och i lördags var det uppe tidigt som gällde då det var föreställningar hela dagen men igårkväll blev det skräckfilmsmys halva natten så det tog ett tag för mig att somna. Känner att jag inte är helt på topp för skolan imon (vill dö)..

Good times

Lite av de senaste veckornas bilder värvat med lite efterlängtad vår/sommar/värme.. Koooom våår nuuu!!
 
Nu har jag haft några timmar att lugna mig efter skolan och ett litet besök på stan innan.. Men nu blir det Eksjö om cirka en halv timme så jag måste fixa det sista och checka min packning! Ha det bäst!♥

01:57

Ligger hos Jeta just nu och försöker sova.. Vi har studiedag imorgon. Tyvärr ligger killarna här med, vägg i vägg och bokstavligen fiser ikapp. Vi får se när jag somnar ikväll! Iallafall, idag var det skola sen var jag hos optikern och hämtade mina glasögon. :) Sen drog jag mig hemåt för att hinna skriva klart en inlämning. Nu ikväll har jag bara varit här och planerat inför lite eventuella planer, myst och kollat film. Imorgon är det som sagt ledigt igen!! Så jääävulskt skönt. Behöver det med tanke på att jag spenderar hela helgen sen med dansgruppen i Eksjö! Känns inte som att det kommer blir någon vidare vila då inte! Goood night.


Stanna kvar

 
Hooooooooj. Idag har jag varit i skolan + gymmat rygg/biceps med Saga. Kuuuuul kul! Blev på så jävla bra humör! Satt kvar i skolan en stund innan och försökte plugga lite matte men no rest utan fick ge mig på det igen när jag kom hem, har två uppsatser som ska vara imon respektive onsdag och matte prov på fredag...OCH idag var det NO prov men det gick faktiskt bättre än förväntat! Just nu ska jag faktiskt inte klaga då jag tror jag blev klar med svenskan innan så jag har kunnat ta det lugnt hela kvällen nu. Bästa.
 
Iallafall, min helg var jätte bra! I fredags var det Clara och Hannas tur att ha Halv åtta så det var jätte mys och gott som vanligt. I lördags var jag och familjen i Ullared, det var helt proppfullt men lyckades ändå komma hem med några fynd. På kvällen var vi några som hade en liten överaskningsfest för Damir som fyllde år. :-) Sen igår jobbade jag en stund och sen var vi några stycken som firade Damir igen sen hemma hos honom på kvällen! Alltid välkommet med lite tårta på en söndag. 
 
Nu ska jag läsa lite Hp och den nya Elle innan jag slocknar. Jag är såååååå jäääävla glaaad just nu för alla våra lektioner är inställda imorgon!! Finns ingen större lycka.

We wait through the hours of cold

Vår/sommar känslorna börjar smyga sig fram nu när det var snöstorm och allt igår.. Inte roligt. Skönt att det "bara" är drygt 100 dar kvar till sommarlovet, till och med svensk sommar är bättre än hur det ser ut just nu! Är väldigt trött på kylan för tillfället.
Men idag det ju iallafall måndag igen, det var skönt som sjutton med helg men den gick för snabbt som vanligt. Rätt person som vann mello i lördags iallafall! Alltid något! Idag så var det inte en så ansträngande skoldag heller precis, vid lunch så åt jag Matilda Ronja Agnes och Mai på Lilla krogen. Brukar inte kunna äta mer än en halv tallrik så det slutar alltid med att jag är förbannad och fattig som ett as. Men ibland får man unna sig lite haha. Efter det var jag iallafall lite på stan och köpte lite (mindre) behövliga saker som träningskläder, innan jag var hos optikern. Fick mina linser så ska testa det imorgon för första gången! Men nu ska jag sova, är förjävla trött faktiskt. Puss.

Fredag/Lördag

Åå är så bra på att blogga..!:) Haha. Denna helgen har varit jätte mösig än så länge, igår var jag på Halv åtta hos mig hemma hos Emma så hon och Filippen hade lagat en redig brak middag, alltid trevligt! Sen så var jag, Ebba och Jeta på en fest en stund innan jag och Ebba drog hem till mig och sov. Idag har dansgruppen varit i Eksjö hela dagen på repetition, vi ska vara med på föreställningar där om några veckor så vi skulle kolla läget och lite så! Alltid lika kul med dessa underbara tjejer. Haha men gud va död jag är just nu, har slapp käkat sammanlagt typ 10 ton godis känns det som så jag har spenderat dagen i matkoma alltså. Men nu blir det snart att bunkra upp igen! Är det mellofinal så är det! Ska kolla hos Agnes med girlsen.:-)

https://cdn1.cdnme.se/3442643/7-3/pic_513b7b159606ee3c7e309783.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3442643/7-3/pic_513b7b289606ee3cc529cf06.jpg" class="image">


Tredje mars

Tjoho! Så himla fint väder det har varit idag och de senaste dagarna. Underbart! Idag har jag inte gjort så mycket förutom försökt njuta lite av solen, varit och tränat även om jag tyvärr va själv idag, och varit hos farmor och ätit våfflor. Kulkul! Annars har det inte hänt så väldans idag eller i helgen, bilderna är från i fredags på mig och Agnes och vääärldens snyggaste Mai.:) Puss och godnatt!


RSS 2.0