And you laugh like you've never been lonely, that's alright honey

Hola! Hade en jätte bra födelsedag igår, även om jag oturligt nog mådde illa halva dagen och det fick bli en tidig kväll eftersom att jag jobbade idag klockan sju. Är så tacksam över mina fina vänner. Var så oerhört trött idag och mådde fortfarande lite pissigt (av någon okänd anledning) men nu ligger jag hemma igen och har återhämtat mig litegrann! Ikväll ska jag till Amanda med tjejerna och mysa lite. Jobbar tyvärr imorgon igen men jag får helt enkelt va trött då med. PUSS!

28 juni 13:57

Bild från igår med mina älskade tjejer. ♥ 
Hojdi! Grattis till mig 17 år woop woop. Inte världens grej kanske men alltid trevligt med födelsedag! Väcktes tidigt med frukost på sängen men somnade om och morgonen börjades med en väldigt lång pw/springrunda för att fördriva tiden lite. Ska nämligen fika med mamma snart och sen verkar det som att det blir en kväll hos Agnes igen. 

Finally

Nu tänker jag lägga upp en bild där jag är skrämmande lik en förståndshandikappad men FUCK IT, lycka!

Igår var världens sjukaste dag. Satt och fikade med tjejerna på stigs och vem kommer inte och går på åbron om inte Amanda Bok? Förjävla elak överaskning mot oss som fick världens chock men ack så underbart! Såååå jävla HÄRLIGT att ha henne i Sverige igen. Vi satt till stängning och försökte ta igen allt som hänt på ett år, vilket inte är så lätt, och efter det drog jag, Cissi och Ebba hem till mig och myste lite en stund. 
 
Idag har jag sovit så GÖTT och sitter och käkar frukost just nu. Det var nyss fint väder men nu började det visst regna igen, det kom ju bara så perfekt då jag tänkte dra ut och springa nu. Aja! Sen ska jag nog träffa tjejerna på lunch och förhoppningsvis göra något ikväll. Puss. ♥

Tråkonsdag

Åh, jag är så uttråkad = bloggning. Äntligen funkar internet här i huset och jag har suttit nu i någon timme med att försöka komma på något att önska sig till min födelsedag på fredag, men det går inte så bra. Det är väl ett bra tecken dock att man inte kommer på något man behöver! Innan idag var jag som sagt och körde ben på sjukhuset, har slarvat gånger hundra med både träning och mat de senaste veckorna men det gick prima! Det enda lite sura är att numera när jag är hos pappa måste jag cykla tvärs över hela stan för att komma till jobbet/gymmet. Gör mig inte så jätte mycket dock! På tal om det så var det någon som undrade vart vi har flyttat och huset ligget i princip i slutet/början (beror på hur man ser det) av Värnamo. Ungefär vid slutet av Jönköpingsvägen.:)

Hold my liquor

Hola chicos. Inatt var första natten i det nya huset vilket är kul men frustrerande när man inte har NÅGON som helst koll på något! Mitt rum blev bra iallafall efter en tripp till IKEA. Det, jobbet och upppackning var i princip det enda jag sysselsatte mig med igår. Idag är jag tack gode gud ledig och vill göra något lite produktivt men regnet bara öser ner så noooo... Ska iallafall läsa världens bästa bok och cykla och träna snart sen träffa my gals ikväll. Puss.


Pain

 Hoooj. Precis kommit hem från första jobb dagen den här sommaren. 7-16:15 och i princip ingenting att göra = kill me please. Jag ska inte klaga egentligen men dessa fyra veckor kommer bli lååååångaaa kan jag berätta. Nu ska jag snart färga mitt hår sen får jag se vad som händer ikväll.

12:34

Goood morning! Sitter just nu på sävegatan utanför vårt nya hus och väntar på att få åka hem. Sov över hos Matilda inatt tillsammans med Agnes och Cissi efter att vi hängt några stycken och myst attan och käkat pizza hemma hos Agnes. Underbart! Nu imorse blev det go frukost med scones och grejer, något som är inte tillhör vanligheterna för en enkel latfan som mig själv. Idag tror jag faktiskt att det blir ännu en slappdag för mig eftersom att jag ska jobba tidigt imorgon och behöver all tid jag kan få för att förbereda mig för det.... Puss på er!


We own the night

Hola chicos! Har haft några gooooa dagar med mina underbara vänner som inkluderat bl.a. osudden häng, grillning och världens bästa midsommar i Halmstad. Idag vet vi alla hur man mår men är inte det ett tecken på en solklar svensk midsommar så vet jag inte vad! Idag kom hem vi hem vid 2 tiden och har suttit med röven klistrad i soffan sen dess. Det är sådant som gör livet värt att leva! Nu ska jag fortsätta löka hela kvällen och bara häva i mig mat vilket jag har gjort nu i några timmar. Jag känner att det får blir pizza här näst faktiskt. Puss och kram gånger 10000. ♥

20 juni 00:27

Några bilder ifrån figys bal för en vecka sen. Alla var så fina!
Idag har jag inte gjort något speciellt alls förutom det nödvändiga. Har bland annat städat hela mitt rum grundligt som tusan och varit ute och sprungit med mamma i regnet. Dock efter att åskan gått över. Inte helt så underbart väder idag alltså men hoppas på bättre imorgon!! Midsommar känns som ett dött lopp på den punkten men hålla tummarna kan man ju alltid göra. Lääääängtar!

Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än

Världens bästa
Jag har precis vaknat och ätit frukost och ska strax iväg till gymmet. Om några timmar blir det osudden och SOL med fina tjejejerna. Häääääääääärlig dag idag! Puss. ♥

We're on our way, way, way

Några få bilder från studenten/utspringet
Idag är det årets första sommarlovsmåndag och jag är redan uttråkad. Igår regnade det så sinnessjukt mycket vilket sänkte humöret en gnutta. Spenderade dock några timmar med mysigaste tjejerna på Stigs och på kvällen kollade jag skräckfilm tillsammans med Ronja och Cissi. Idag var det ju då jätte fint väder som tur var men jag blir så jävla lätt rastlös. Har solat och läst ut min bok (som förövrigt var sjukt bra - Catcher in the rye), tränat, tagit en glass på stan med Narcis och Jeta och nu ikväll blev det en go kväll på osudden/mcdonalds. Bra dag ändå, kanske för att jag nästintill tvingat folk att umgås med mig..Haha. Kommer bli en lång sommar känner jag. Puss!

Snapshots

Hello! Ikväll är jag hos Amra och tar det lite lugnt efter gårdagens studentfirande, haha. Det känns som det var 50 år sen jag varvade ner men det var typ 2 dagar sen. Idag har jag tränat på morgonen (nästan helt själv på gymmet, praise) och sen passat Nellie i några timmar. Ska kolla på en film (Dumpa honom) nu sen ska jag hem och sova. Puss!


15 juni/Sommarlov

Åh herregud, fick precis en mildare chock då jag insåg att vi redan är inne på den 15 juni. Nu är ju klockan precis över 12 men ändå. De senaste dagarna har gått så sjukt snabbt, bal, student, skolavslutning, betyg och allt var det heter, men sjukt kul! Igår var det skolavslutning och för första gången slapp man pressen med jobbigt fix, fin klänning och hela köret. Blev så nöjd med mina betyg och vi tog det lugnt och fikade en stund i klassrummet innan vi kollade lite på avslutningen i kyrkan . Kvällen spenderades även den med min kära klass och trots regnfan blev allt väldigt lyckat! Åååå så underbara ni är allihop.
 
Idag har det varit student för min fina syster hela dagen så det har varit full rulle. Nu känner jag dock att jag behöver sova lite så man orkar med morgondagen! Puss och kram på er alla fina

Prom


Du är en sång på mina läppar

Lite härliga bilder från helgen
Just nu sitter jag i skolan på världens tråkigaste och onödigaste NO lektion men jag klagar inte, allt plugg är klart och nu är det bara att glida igenom dagarna fram tills torsdag och sommarlovet! GÖTT. Igår var jag så galet trött men var ändå och tränade, vilket var nödvändigt efter svullo-helgen jag hade. Sen flyttade jag till pappa och träffade Sandra på en mysig fika en stund på kvällen. Idag är det som sagt en lugn dag i skolan och vid halv 4 ska jag fota Sanna i Apladalen innan balen ikväll! Skojj skojj! Puss på er alla fina. 

Musiken slutade aldrig

Sitter just nu på tåget påväg hem från Göteborg. Efter ett mellan stopp i Halmstad och en och annan tupplur så är vi lagom lajja och trötta, däremot har det ju blivit en grej att blogga på tåget.. Gårkvällen går inte ens beskriva med ord. Känslan som fanns i slottskogsvallen igår förstår nog bara de som var där och fyhelvetesfanröv (alla världens svordomar) vad Håkan är underbar. Kunde aldrig ha föreställt mig att det skulle vara SÅ överväldigande BRA och åh herregud, världens bästa jävla liveartist, låtskrivare och scennärvaro. Världens världens bästa Håkan Hellström. (LYCKA!)

I hela taget har hela jäkla helgen varit världsbäst. Kunde inte varit bättre!


Halmstad/HÅKAN!

Hade världens mysigaste dag i Halmstad igår med sötaste tjejerna, shopping, grill och årets FÖRSTA dopp!!! Underbart. Nu är vi påväg mot Göteborg och jag sitter på tåget och taggar järnet till Håkan ikväll. Kan inte fatta att vi ser honom ikväll. Även om det känns som att vi glömt halva livet i Halmstad så tror jag att det kommer bli några ytterligare grymma dagar... Kraaaaamm!


Världens bästa/gårkvällen


5 juni/Grattis Agnes!

Här kommer en liten bildbomb från idag innan det får vara läggdags för min del. Kom i princip nyss hem, har varit och ätit middag med tjejerna hos Agnes och sen myst lite med go musik och bra sällskap vid osudden. Fick ingen bild på brasan som killarna gjorde så bra men mös var det! Kallt som attan dock. Nu ska jag som sagt sooovaaa (ingen skola imon!!!!!) och dra mig som fan i sängen imorgon. Haft en super bra kväll och har en ännu bättre långhelg framför mig så jag är GLAD! Godnatt!


3 juni/Hoooooooly shit

Tjooooho! Fantastiskt tråkig dag idag måste jag säga. Gjorde absolut inget vettigt alls i skolan vilket gjorde mig trött resten av dagen. Vilket fall som helst var det skönt att sola lite när man kom hem! Förutom det har jag även övningskört och försökt plugga till samhällsekonomi provet imorgon. Känns som ett dött lopp! Anyway, ikväll har jag kollat på Game of trones The rains of castamere vilket gör att jag behöver få ut lite känslor just nu. Det där var fan i helvete det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Ska sova nu och FÖRSÖKA återhämta mig lite. KRAM.

Not dark yet

Hello! Sitter just nu och väntar på att åka hem ifrån Lovas fotbollsmatch. Var och åt brunch på Stigs med saknade Saga, sååååå gott och mys. Sen har jag pluggat och tagit en promenad som slutade här nere på ljusseveka. Ikväll ska jag nog träffa Sandra en stund! Så jäkla skönt med skoldagar bara till onsdag men det är samtidigt så jävla tradigt.. Vill ha sommarlooov!


Beautiful day

Denna dag har spenderats med shopping och karneval tillsammans med min kära syster, jobbig träning, massa sol och bio med Amra. Fastnade i solstolen några timmar då jag kämpade med de sista sidorna i femte Harry Potter. Den har tagit sin lilla tid men det var SÅ värt (tårar vart inblandade). Även om jag var lagom laj efteråt och jag glömde bort tiden något så är det skönt att man äntligen fått lite färg! Jag och Amra var och kollade på Hangover 3 som på något konstigt sätt slog alla förväntningar, haha. Så sjukt underbar. Ikväll blev det dagens påtvingade plugg (som iallafall är gjort nu) och jäkligt mycket käk så nu somnar jag gött hoppas jag. Pusspusspuss

RSS 2.0