Så kan vi drömma bort denna natten

Bilder från Helsingborg + en go kväll hos Narcis
Nu är jag hemma efter några trevliga och välspenderade dagar i Helsingborg. Väskan är fortfarande inte uppackad och bilresan fördröjdes rejält tack vare en mindre go bilkö kombinerad med  illamående och trötthet vilket allt slutade med att jag, med världens minsta blåsa, fick sitta utelåst framför huset när jag väl kom hem; men jag är glad ändå! Får tacka mina tjejer och alla andra människor för ännu en rolig festival men nu blir det bra skönt att sova gött i sin egna säng.
 
Har precis kollat en stund på Hangover 3 men tänkte faktiskt gå ner och packa upp samt sova nu så man är redo för en ny vecka imon.

24 juli

Hallå! Sitter hos Saga just nu och mööser tillsammans med Ebba och Cissi också. Har kollat på Parlamentet och Hey baberiba haha, så jävla härligt. Jag och Saga planerar att sitta uppe hur länge vi pallar.. Får se hur de blir. I förrgår var iallafall jag och mina snuttar Cissi och Ebba på Skrea vilket var riktigt skönt. Sen går blev det faktiskt Skara men med mina systrar, Jim och Tilde och det var hur kul som helst! Två perfekta dagar. Och på fredag åker vi till Helsingborg så livet är gött just nu!

Känn ingen sorg

Hej på er! Slänger upp lite instagram bilder från de senaste dagarna, har egentligen jätte många andra men orkar inte lägga upp det nu. Sen jag slutade jobbet (Halleluja) i fredags har jag haft några underbara dagar. Hängt med mina bästa tjejer och pissat på oss till skräckfilm, grillat, haft sleepovers, sol och bad och lite partaj! Precis så jag ville att min rediga semester skulle starta! Idag har jag och tjejerna återhämtat oss lite från igår på osudden; typ årets varmaste dag idag. Ikväll var jag och Saga på bio och såg efterlängtade Känn ingen sorg och den var fantastisk så in i helvete. Imorgon ska jag nog till Skrea med Cissi och Ebba, skulle egentligen bli Skara men det får helt enkelt bli en annan dag! Kram och puss.

17 juli 23:00

Usch nej inte världens bästa dag idag.. Fick jobba över en stund för att hinna med allt och var sedan och gymmade vilket gjorde mig ännu tröttare än vad jag redan var. Gillar inte att missa soltimmar heller nu när det äntligen är fint väder.. Men JAJA! Jag ska inte klaga för mycket för nu har jag bara dos dias kvar vilket man kan tycka att jag borde klara av faktiskt. Sen ska jag soooolaaa och baaaaada. Men nu ska jag sova! Puss.

Flyg lilla fjäril flyg

Sicken underbar dag det har varit än så länge! Var ute i Bor hos farmor med Sanna och Pappa och sprang en runda i skogen, såhär i det fina vädret. Hann även med att fika lite såklart och läsa i min bok. Igår plöjde jag snabbt igenom Håkan Hellströms fotobok som jag fick av mamma, älskade den såklart, men annars läser jag sista Harry Potter nu. Umgicks även med Saga lite igår hemma hos mamma, låg och hade några good talks och kollade på One tree hill vilket man aldrig riktigt tröttnar på. Nu ska jag fixa till mig lite och kanske hitta på något, ikväll ska jag iallafall grilla hos Matilda. Pussar!

För allt annat läggs ju bakom en hela tiden, och det går inte att påverka längre

Bilder från Stockholm. Har sett reprisen av Håkans egna timma efter allsången 2 gånger nu och vill inget hellre än att köpa biljett till ännu en underbar sommar konsert. Finns ingen bättre känsla.
Här sitter jag i min ensamhet och myser. Har med helt okej samvete legat i sängen sen morgonen och kollat på film men nu känner jag att solen faktiskt lyser in så då kanske man ska göra något annat ändå. Ska dock ut och springa med mamma om en timme så tänkte bara äta lite lunch innan. Ikväll blir de la mys igen men med min Sagis. Puss!

Holy grail

Hello! Gårdagen slutade med kubb och grillning hemma hos Affe tillsammans med några stycken andra. Mycket trevligt men inte lika kul när man ska upp och jobba dagen efter! Nu slutar jag dock om cirka 2 timmar så jag tror jag kan stå ut det sista. Sen ska jag iallafall träna OM jag pallar och sen mysa heeela kvällen och soooovaaaa...


13 juli

Tjaaaa. Efter två perfect days i Stockholm blev det att dra sig hemåt mot jobbet igen så här spenderar jag min helg! Inte såååå sugen på det dessa dagar då vädret är fint men hinner nog få lite sol när jag kommer hem ändå, och nästa vecka tar jag riktigt sommarlov! Kommer sitta jävligt fint. Igår var jag bara hemma och kollade film och käkade godis med pappa och Sanna, kollade på Zero dark thirty som var riktigt bra, annars har jag bara umgåtts med fina vänner och planerar att göra det även ikväll! Nått måste man hitta på! Pussar.


Estocolmo

Hola! Efter en seg bilresa befinner vi oss i Stockholm och ska precis in på Skansen och se HÅKAN ikväll. Håkan och Allsång på Skansen; kan det bli bättre? Har iallafall ätit en enormt god lunch och njutit av det underbara vädret och imorgon blir det shopping fullt ut. Lovely!


Världens finaste

Det är inte alltid roligt att umgås med världens snyggaste människor. Kärlek till er underbara vänner.♥

Mer från Öland

Vill tillbaka till detta underbara.
Idag har jag jobbat och tappert ansträngt mig för att ta mig igenom dagen. Försökte förgäves spendera tiden med att hitta en hyfsad radio kanal så man har något att lyssna på men varenda jäkla frekvens leder ju tillbaka till mix megapol-fan. Liksom vilken frisk människa VILL höra Euphoria med Loreen 13 gånger en måndags förmiddag (2013?!), kan vi inte bara gå vidare känner ju jag? När jag kom hem var jag iallafall lagom go efter att ha tvingat mig själv till gymmet också. Motivationen är helt enkelt på noll just nu kan man säga! Sen drog jag iallafall till pappa, packade upp och packade ner igen (till Stockholm imorgon) och spenderade sedan kvällen hos Agnes med henne och Cissi. Calle och Richard kom även sen så kollade vi på lite Hipp hipp och myste till det. Nu ska jag banne mig sova men det är ingen ide då det blir en tidig morgon imon igen, ska som sagt till Stockholm med familjen. Har bokstavligen inte fått sova ut ordentligt på en vecka. KRÄVER SÖMN!

Feelin' electric tonight

Åh, svensk sommar när den är som bäst! Har haft en så perfekt helg i Öland med skönaste människorna och underbaraste vädret. Kom hem idag efter en bilresa där jag var ungefär halft medvetslös och har sen dess tvingat mig själv att vara ute i det fina vädret här hemma med. Jag klagar absolut inte men man har ju mått bättre än vad jag gör idag och jag kände faktiskt mest att jag ville stänga in mig i en isolerad mörk källare resten av dagen.

Efter att jag kände att jag vart på gränsen till solsting så gick jag iallafall in och nu har jag spenderat några långa timmar med att redigera (och radera) fööööör många bilder. Får lägga upp resten sen! Nu ska jag duscha och packa upp och sen kommer Cissi hit för lite mysipys.

Weeekeeend

ÄNTLIGEN påväg till Öland nu med mina tjejer efter några långa dagar av jobb. Har ändå rullat på bra denna veckan men nu känns det gött med en ledig helg, och vädret ska visst bli as bra!! HÄRLIGT!


Oskar Linnros - För sent

Heeeeej. Gårkvällen spenderade jag hemma hos Amanda vilket var så otroligt mys då det bokstavligen talat var 1 år sen vi hängde där (haha). Drack massa te och pratade innan jag cyklade hem och satt uppe sent och kollade film. Idag har jag och Sanna varit i Jönköping över förmiddagen och slösat lite pengar vilket kändes jäkigt gött. Hade ett extremt shoppingsug som har stillats lite nu iallafall. Resten av denna dagen tror jag får gå åt till lite träning och chill här hemma, känner mig rätt lam ärligt talat. Kramis.

1 juli

1/2. Min födelsedag hos Agnes 3. Mysig kväll hos Amanda i lördags 4. Grattis till min syster som fyllde 19 igår 5. Gymmet idag
Tja! Idag har jag fått sova ut vilket var skönt. Började dagen med att träna lite och sen har jag träffat Sandra några timmar på stan och bara chillat runt. Nu ska jag snart ÄTA som fan och sen får jag se vad som händer ikväll! Antagligen inget speciellt men gud vad skönt det är att bara sitta hemma och lata sig, haha. Kramis!

RSS 2.0