Lördag


Lite bilder från början av kvällen igår
Det blev inte så värst vackra bilder igår på Cissis artonårsfest men det var såklart kul ändå, tack bästa Cissi och alla andra vänner för kvällen..♥ Idag har jag bara tagit det lugnt, kollade på The departed innan och nu har jag spenderat några timmar med att börja skriva en historia uppsats som jag inte hade kommit  igång med! Nu tänkte jag vila lite från det och fortsätta med att inte göra någonting alls.:-) Puss!

You can't choose what stays and what fades away

Snodde bilden från Maria
Kom precis hem, har varit på Chaplin med bästa människorna.♥ Så skönt att "ta igen lite" och bara träffas och va. Nu sitter jag hos pappa och kollar på The girl with the dragon tattoo, kommer dock somna snart tror jag. Imorgon blir det full rulle med 18 årsfest så det blir antagligen riktigt roligt.
Vill inte att helgen ska ta slut....

Ready for the weekend..

Hejhopp, den här helgen har vart super sköjjig. I fredags var det spexet som var riktigt kul, vi i klassen var innan hos clara innan och hade det gött så det var nice! Igår tog jag det bara lugnt och sen på kvällen var jag och åkte pulka med matte,ciss,ebba,damir,narcis,adis och gustav... Älskar att åka pulka så det var sjukt najs förutom att man blir trött så jävla snabbt haha. Blev mest korvgrillning. Sen sov ebba hos mig! Idag har jag gynnat en stund och så var vi på kalas för att fira lilla Nellie som fyller två år imorgon.. Har varit en jävla svullo dag idag med både pizza och tårta nu får det bli skärpning resten av veckan. Men jag taggar redan nästa helg!! Pussssarrr!!


If you ever need a stranger

 
Hellooo, denna helgen har det inte hänt mycket alltså. Var i växjö med mamma och Sanna i fredags och igår så var jag och tränade och sen var jag med mina fina vänner och åt på det nya kebab stället och seeen var jag  och Jeta hos Narcis! Kollade på Magic Mike haha. Idag har jag bara ruttnat och blivit smått besatt av Desperate housewives, yes ännu en serie alltså. Men fick låna säsong 1 av Emma så det kunde inte hjälpas! Aja, ska gå och lägga mig nu och försöka sova. Goodnight. 

Blowin' in the wind

Till och med jag blir så sugen på sommar när jag ser detta.. Vill ha vår nu. 
Idag har det varit en halft påfrestande halft chill dag i skolan med 3 nationella prov i Spanska intensiv som avslutar hela kurs 3. En jävla press där men det gick bra! Sen slutade vi tidigt med så det var ju skönt. Sen har jag faktiskt varit väldigt duktigt och gymmat först på Simhallen och sen även styrketränat på sjukhuset. Nu är jag sjukt rastlös så ska läsa och sen gå och lägga mig. Sjukt med helg redan imorgon!!

Blue monday

Nu är lovet i princip slut men det gör inte mig så överdrivet mycket faktiskt.. Ska bli så JÄVLA gött med vårtermin nu, eftersom det har gått så sjukt snabbt alltihop. De senaste dagarna har jag bara passat på att chilla innan man måste börja plugga som ett arsle igen. Har precis kollat på premiären av Sveriges mästerkock och ska väl kolla på nån annan film nu tänkte jag.. Eller scrubs. Puss.

Grattis bästa

 

Lonesome waltz

Bild från imorse på jobbet när solen gick upp, vackert!! Den andra bilden är från ikväll då vi var några tjejer hemma hos Emma och käkade, spelade spel och sånt. Riktigt mysig kväll!
Igår när jag hade kommit hem från Jönköping så spenderade jag kvällen hos Jeta med Armin, Damir och Jeta och så Amra och Aida var med en stund med. Vi kollade på Taken 2 och åt som rövar precis som vanligt. Även det super mys.♥ Är väldigt nöjd med mitt lov faktiskt, har haft hur kul som helst och bra början på året! Inget som gått käpprakt åt helvete iallafall. Nu måste jag dock gå och lägga mig tidigt för jag jobbar imorgon igen men som tur är har vi studiedag på måndag så jag får sova ut en dag innan skolan börjar... ÄLSKA!

Jkpg

Halloj jag har precis kommit hem från Jönköping, har vart där med Ebba och Matilda och kollat på bio, Life of Pi som var världens sötaste gulligaste film. Riktigt mys. Var i jkpg igår med och köpte skor och lite så med och sen på kvällen var vi hos ebba tjejerna och firade Jeta som fyllde år! Var så trevligt så!


GRATTIS


 
Grattis till dessa underbara människor som fyller år idag

Det fanns inget som kunde röra oss

Halloj! Inte gjort mycket vettigt idag heller, tränat lite och städat. Sen ikväll var jag en stund hos Damir. Just nu kollar jag på Scrubs och är helt fast.. Har väl tyvärr vänt lite på dygnet med. Imorgon blir det Jönköping. God natt!
 

Igår/Nyårsafton

 

The world is ours

 
Hej 2013! Just nu sitter jag och kollar på American horror story säsong 2.. Vettefan varför för det är så in i helvetes läskigt men det är så braaa haha... Aja. Det slutade med att gårkvällen blev väldigt lyckad faktiskt! Man brukar ju ha lite för höga förväntningar på nyåret och så är det väl alltid men jag tycker ändå det var jävligt kul! Tack alla vänner för kvällen. Jag har inte gjort något till fem öre idag alltså haha men det kändes inte så aktuellt.. Ska lägga upp bilderna från igår snart och fortsätta slappa som aset! Puss, gott nytt år. 

2012-2013

 
♥ Kärlek ♥

RSS 2.0