Tell her she's the light of the world

Tjoooho, ↑ på såhär bra humör har jag varit idag faktiskt. (gammal bild ♥) Vet inte riktigt varför men för en gångs skull har inget har gått åt helvete iallafall, haha. Jag har pluggat lite spanska till ett prov nästa vecka och sen gymmade jag och Saga tillsammans med John vilket var riktigt jävla roligt! Snart ska jag kolla på fotbollen men ska nog fortsätta droga lite musik för tillfället, vilket jag gjort de senaste timmarna. Inklusive Begging Anton Ewald som släpptes på Spotiy nu..... Har lyssnat på den PINSAMT mycket än så länge.. Puss!

I know that I'm sleeping cause this dream's too amazing

Halloj! Igår hade vi studiedag - så jävla skönt, och Ebba fyllde år igår så vi var några tjejer som sov där i torsdags. Jätte myspys med alldeles för mycket skit mat, precis som det ska vara. Igår gjorde jag ingenting förutom kollade på Gladiatorerna och en film med pappa på kvällen, sen läste jag ut första HP boken. Äntligen! Idag ska jag nog försöka röra på mig på något vänster och förhoppningsvis hitta på nått skojj ikväll. Puss. 

17:03

 
 
Hola! Idag har inte varit världens bästa dag. Inte så kul att skolan börjat igen och sen trodde vi att spanskan var inställd imorgon så jag och Ebba tänkte gymma på morgonen men det var visst inte så.... Lite segt. Men vi var iallafall där idag och även om jag var trött som ett as idag så är det alltid bättre än något. Det SNÖAR också så likt förbannat just nu vilket inte är as skojj. Men nu ska jag snart åka bort till pappa för att spendera veckan där istället så ikväll ska jag bara chilla och njuta av att det iallafall inte är något plugg just nu! 
 
Igår fick jag faktiskt en frågan om jag kunde skriva vilka som är mina favorit böcker, och eftersom att det är mitt absoluta favorit ämne tänkte jag att jag lika gärna kunde svara på det.:-) När det gäller deckare (svenska) så tycker jag att Lars Kepler böckerna är överlägset bäst. Det finns mycket bra svenska deckar serier men dessa är verkligen (förutom spännande och hemska) välskrivna! Annars är mina favoriter just nu The perks of being a wallflower, To kill a mockingbird (orginalen) och Jenny av Jonas GardellAlla dessa är rätt nylästa men det är ju så att man gillar de man läste senast mest! :-)
 
Pussss!!!

17 februari 20:45

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helloo.. Har inte gjort mycket de sista dagarna på lovet. Har gymmat och sen igår var jag barnvakt för Lova på kvällen så vi kollade på tv och sånt. Vi kollade även på Up (↑)som jag fantastiskt idiotiskt nog inte hade sett än.. Och jag som är världens största pixar fan. Såklart älskade jag den! Fastnade lite där och kollade på Monsters Inc idag med, haha...... Sen har jag också rensat min garderob och lite sånt, ska kolla på någon film med mamma nu innan jag går och lägger mig tänkte jag. Sorgen över att det är skola imorgon är STOR.

When there's nowhere, nowhere to go but down

Inte världens fräschast bild från igår men alltid något! Det var faktiskt roligare än väntat igår på "fall break", vi var några tjejer från klassen hos Hanna innan sen gick vi tillsammans ner. Men det var riktigt kul! Idag var jag tillräckligt trött för att ge mig sälv lov att stanna hemma hela dagen, skönt med att få en liten extra anledning att stanna hemma och löka på valentines day. Nu har jag ätit gott med mamma och tagit ett sjukt skönt bad och nu tänkte jag faktiskt kolla på The hobbit som jag äntligen lyckats ladda ner... Haha, not ready for this. Imorgon ska jag och Ebba till Halmstad och kolla på Les mis på bio som jag längtat efter lääänge länge.. Så det ska bli skojj! Nu ska jag som sagt ruttna lite till, fortsatt glad alla hjärtans dag. ♥

Weekend

 
En redig bildbomb här nu! Fick lite ångest och kände att jag behövde blogga lite, men nu blir det ju väldigt mycket ointressant på samma gång känner ju jag då. Men aja! Helgen då har ju varit den mest stressfulla ever. I fredags var jag, Matilda, Cissi, Amanda och Lovisa och bowlade vilket var jätte kul även om man inte vann kanske. Men vi var alla duktiga ändå tycker jag! Sen i lördags så jobbade jag svin tidigt som vanligt och efter det var det bara att dra till Götet och kolla på Mello. Lite schlagergeeky är det ju men det är riktigt kul faktiskt, sen gillar jag ju Gina som attan alltså haha, och denna gången var det mycket bättre artister än förra gången! (Anton Ewald..). 
 
Igår jobbade jag igen och direkt efter det skulle ju jag och Matilda anordna en "Halv åtta hos mig" för 10 pers så det blev ju lite fix och trix där ett tag. Men det blev en riktigt lyckad kväll! Man ser ju bilderna ovanför då + min lite onödiga frukost då men den blev så perfa så den fick va med. Proud mama. 
 
Idag har jag dragit mitt arsle på gymmet tillsammans med Saga, och sen har jag även varit där tills nu ikväll. Mysispysis.♥ Nu blir det faktiskt lite lame PLL och sen sööööööömn. 

Lovekiller

 
Hola, skola igen då! Det är bara tisdag men jag är redan dö stressad, har rätt mycket i skolan nu men sen ska man ju hinna med annat också.. Får panik. Idag har jag iallafall träffat Saga en stund på en liten paus vilket var jäkligt skönt, sen var det dans och sen nu när jag kom hem kom jag på att jag skulle ha gjort en matte redovisning tills imorgon. Ville bara gråta när jag insåg det, men gjorde några uppgifter iallafall haha. Ikväll hade jag tänkt gå och lägga mig tidigt och så blir det plugg all day imorgon! Kram.

Ghost figures of past, present, future haunting the heart

SJUKT fint väder det har varit idag! Så underbart! Haha, lite sol var det enda som krävdes för att trigga igång min vårkänsla.. (2 februari).. Åt favorit frukosten i morse med och tänkte dra mig ut direkt men fastnade vid Pretty little liars.. Har kommit till det stället då man verkligen blir beroende nu TYVÄRR. Hann iallafall med att gå ut och gå osudden innan solen gick ner och ikväll ska jag nog kolla melodifestivalen med några kompisar. Mysipys. 

1 februari

SJUKT att det är den 1 februari idag!! ↑ Bilden togs sommaren 2010, haha. Vad fan hände med tiden? Varit trött som faaaaaaan denna veckan men det har ändå gått helt okej.Till exempel var vi några tjejer i veckan och kollade på "Ego", som var riktigt bra och mysig! Snyggaste killen på denna jord har huvudrollen så depression varning på det. Annars har det varit plugg, träning och dans som vanligt. Idag har jag mest tagit det lugnt, var hos optikern ett bra dag och pallrade mig bort till Sandra en stund ikväll som passande bor typ 1 meter ifrån, så det blev myskväll där! Amra kom sen också.:-) Imorgon händer nog inte heller något speciellt antar jag så det blir en lame helg denna gången. Goodnight.

RSS 2.0