30 December

Halloooj! Cirka tio minuter kvar sen börjar sista dagen av 2013. Känns.. Rätt sjukt. Men har haft ett väldigt bra år faktiskt så förutsättningarna för 2014 är väl ljusa (peppar peppar)! De senaste dagarna har jag tagit det riktigt göttigt lugnt hela tiden. Hade en mycket bra kväll i förrgår tillsammans med John och Narcis vilket är mer än tillräckligt för mig och mitt jullov haha, och sen dess har jag även total sönder kollat Bo Burnhams show what. DÄR om något har vi ett riktigt bra exempel på min svårplacerade och jävligt larviga humor.. Kolla själva för att förstå hur genialiskt det är. Aaaannars, nu i slutet av denna helgen drog jag Cissi och Matilda ner på en liten shopping tur i Helsingborg. Jätte mysigt och förvånandsvärt nog hittade jag faktiskt massa bra grejjer. Ikväll har vi varit några stycken och handlat tills imorgon så nu tror jag det kan bli ett riktigt bra nyår! Gott nytt på er.

Prettiest world



Hola. Trodde aldrig att jag skulle bli sugen på att blogga igen men min uttråkan brukar ju vara roten till det där. Jag har en tendens till att bli lite rastlös när jag inte har grejer planerat men idag ska jag bara försöka löka o chilla så mycket som möjligt haha. Igår jobbade jag vilket gick långsamt som attans, men det är alltid värt det! På kvällen hängde jag med mina myyyycket saknade flickor. Amanda körde någon slags threading på mig och jeta och fixade våra ögonbryn och sånna lyx grejer. Måste säga att jag var lite skeptisk innan, men det var jävligt nice! Den tjejen är duktig hon. Nu idag ska jag som sagt inte göra mycket annat än att glo på tv, läsa min nya bok (438 dagar) och möjligtvis ta en powerwalk. Hoppas ni också har en go fredag än så länge!

Juldagen



Hello hello! God jul och fortsättning på er! Jag har haft en bra jul än så länge. Härlig julafton igår, fick allt jag ville ha inklusive några riktigt bra överraskningar , och jag tror att vi fick besök av den goaste tomten på länge haha! Vädret kunde väl vara mer juligt och man blir ju alltid så överdrivet mätt av maten men det är ju bara en gång om året också så då ska man vara glad! Idag är jag dock lycklig då det är den traditionella kalkonmiddagen istället för köttbullar och skinka. Har varit borta på annat håll hela dagen och ska försöka träffa lite vänner ikväll så man får en paus från släkten, haha. Sen är det jobb imorgon så då är det roliga över! Hoppas ni haft en bra start på lovet allihop, puss.

15 December


Halloj! Det är fullt upp med julförberedelser i mitt liv just nu, ungefär som det brukar vara vid tredje advent. Jag är 100% pank från att ha köpt alla julklappar, i fredags var det lucia och igår klädde vi granen och så bakade jag, Lova, Sanna och Jim pepparkakshus. Men allt som har med julen och göra är bara positivt så det gör inget om det blir lite stress haha! Nu i helgen har jag även hunnit med att ÄNTLIGEN övningsköra vilket jag inte gjort på i princip 2 månader, och sen har jag jobbat idag. I fredags var det ju som sagt lucia så vi var några stycken och kollade på fina Clara när hon blev krönt och sen hängde vi lite hemma hos mig. Har även hunnit med två Max besök haha, var där igår med Jeta och Narcis och sen blev det standard efter jobbet käk idag. Plus tror jag att jag käkat totalt 2 kg godis eller nått denna helgen men det gör inget! Åh en annan grej, The hobbit 2!! SE DEN ni som uppskattar bra film och som inte sett den än, haha. Var och såg den i veckan och den var överdrivet bra, den må kännas som 24 h men den slog ettan med hästlängder! Nu ska jag inte skjuta upp min behövliga sömn längre utan puss och godnatt!

December

Det var ett tag sen! Sa till Filippa innan att jag måste nästan blogga för att få bort den där hemska bilden som är i inlägget under, haha. Ne men har inte alls varit sugen på att skriva men just nu är det faktiskt den klassiska anledningen som lockar; behöver en orsak att ta en paus från plugget. Förvånansvärt nog har jag relativt lite skolgrejer nu innan jul men håller på med en slags historia uppsats om Berlinmuren som jag helt enkelt hakat upp mig på. Går bara väldigt väldigt segt. Men annaaaaaars då, känns helt sjukt att det är jul om typ tre/två veckor? Det gick undan som fan där efter höstlovet men det är trevligt, gött att dessa månader går undan lite för en gångs skull (själva julen får dock gärna dröja sig kvar). Nu i veckan och i helgen blir det mest fullt upp med dansen då vi har föreställningar nu på lördag. Hoppas på att det blir rooooligt och BRA! Sen blir det även lite 18 års partaj, julbak och tidig lucia så jag hoppas på en bra helg. Kraaaaamar på er.

RSS 2.0