Torsdag/Kreta

Hello, sitter på flygplatsen just nu i Malmö och väntar på flyget. Ska bli riktigt gött att inte behöva bry sig om någonting på en hel vecka. Kommer bli jävligt mycket plugg när jag kommer hem men den dagen den sorgen haha, plus så är insparken då precis så det underlättar lite! Pusssss på er hoppas alla har det fantastiskt i skolan.


Värnamo dagarna

Tjeeeeeena. Inte jätte duktig på att uppdatera nu när skolan börjat dra igång men så är det. Har haft en jäkligt bra första vecka iallafall, även om alla skol saker kommit på en gång typ och gjort mig as stressad, men värnamo dagarna har varit riktigt lyckat i år! Grattis till det Värnamo. Helgen bjöd på en hel del roliga grejer men nu är det bara att samla krafterna igen och fokusera igen.. Var inte det lättaste imorse.. Som tur är får jag en veckas semester av ren lyx nu mitt i veckan då jag åker till Kreta på onsdag natt.. De e ju bara för härligt!! Nu har jag kollat Idol och lite av VMA men det där blev lite för galet alltså. Godnatt på er!

Nej säg att du är fri till slut

3 bilder från modevisningen.
Då har skolan börjat igen då! Denna gången tvåan på Figy istället för att fortsätta vara en vilsen etta, vilket egentligen skulle känts mer naturligt tror jag.. Tiden har gått så sinnessjukt snabbt men det känns bra som fan just nu med tanke på vårt goa schema och de nya roligare kurserna. Att slippa naturkunskap och spanska fem gånger i veckan är en gåva från himlen! Nu har ju även värnamodagarna dragit igång så jag var på modevisningen igår med mina härliga klasskamrater och käkade och kollade på alla som gick. Ikväll blir det nog stan en stund igen, kanske lite utomhusbio eller något sådant! Kraaaaaaaam.

Last day of summer

Då vart sista dagen på årets sommarlov snart avklarad! Har hållit igång rätt ordentligt idag då min lillasyster fyller år och vi har firat henne med släkten både imorse och nu ikväll. Var även och kollade på hennes och kusinens fotbollsmatch (vilket var roligt trots att det spöregnade) och så hann jag och mamma övningsköra lite (för första gången denna sommaren...). Just nu känns det faktiskt rätt gött att rutinerna börjar imorgon, delvis pga vädret men också pga rastlöshet. Ska bli kul med Värnamo dagarna också! Tycker det har varit lite sisådär nu de senaste åren men denna gången hoppas jag att det blir skojj. Nu ska jag vänta in tårtan och sen ta de lugnt resten av kvällen innan allvaret börjar.;) Kram!


16 augusti

Veckan rullar på som vanligt! Igår var jag lat som fan som alltid men lyckades ändå ta mig i kragen och klämma in en liten powerwalk, slingning av håret och så en fika med Amanda, Ebba, Filippa och Emma på kvällen. Mysigt då jag inte träffat dessa tjejer så mycket under sommaren så det var roligt! Idag blev det en hel dag i Växjö med las chicas. Ingen shopping överhuvudtaget för mig (vilket jag är väldigt stolt över) pga att jag är grovt fattig just nu men det var roligt att för en gångs skull bara hänga på och stå bredvid medans de andra slösade bort sina besparingar. ;) Jätte mysig dag i varje fall! När jag kom hem kände jag mig tvungen till en genomgående dusch och en rakning av mina ben eftersom att jag i princip levt som ett pälsdjur nu i allt för många dagar. Sen har jag spenderat resten av kvällen i sängen med Greys. Alltid lika gött. 

13 augusti

Ni vet när man mer än allt annat vill sova men man inte pallar? Yep. Har kollat på några avsnitt Greys ikväll och innan var Ebba, Matte och Jeta här en stund och kollade på sista avsnittet av Allsång. Alltså, no words for Mando diao. Snyggaste människorna jag SETT hands down. Annars har jag varit hyffsat uttråkad idag, ungefär som igår faktiskt.. Träffade tjejerna på lunch igår och sen var jag och svullade hos Jeta på kvällen och det är alltid mys men det känns som att vi bara drar ut på den här veckan i onödan. Känner att jag vill ha det här med skolstarten överstökat just nu!! Jag gillar hösten! Har ändå haft en av dom bättre somrarna någonsin så jag är mer än nöjd. P.s Grattis IGEN till Narcis som otroligt nog fyller hela 18 år idag (igår..) vilket ger mig svettningar, ångest och ålderspanik men okej. Love you my friend. 
 

Regn mys

Hello! Kom äntligen innanför dörren, har varit i Bor hos farmor och kollat när Tilde spelade fotboll. Jätte roligt men när det började ösregna i slutet ville man mest bara inomhus. Annars har jag inte gjort något speciellt idag, precis som igår. Träffade lite goa tjejer hos Amanda igårkväll men det blev inte en sent för mig. I fredags var det dock fest hos Emil och jag hade verkligen en skit trevlig kväll! Blev även en oplanerad övernattning i Emmas husvagn med henne och Olivia och vi avslutade natten på allra bästa sätt; ihopträngda i en dubbelsäng sjungandes Håkan Hellström. Helt perfekt alltså.

Ikväll får det bli ännu en lugn kväll för jag är frusen som attan och i stort behov av en lång varm dusch och myskläder. Kanske lite film och ben n jerrys på det. Först ska jag dock läsa lite i Game of thrones (första boken i serien) som jag håller på med just nu Jag har bara läst några kapitel men om man gillar serien kommer man fastna garanterat!
Kraaammmm på er mysisar.


9 augusti 16:15

Ett urval goa bilder från kräftskivan i måndags.. Så jävla härlig kväll och alla bilder på kameran speglade det rätt bra, kanske lite för bra, så jag kände att de flesta fick förbli ovisade. Igår blev det en slappadag för mig, har ju som sagt blivit beroende av Greys Anatomy återigen så jag sitter rätt många timmar klistrad vid datan men var också och hämtade ut lite kläder jag beställt, var ett besök på älskade bibblan och sen var jag hemma hos Ebba på kvällen. Drack te och myste med tjejerna vilket alltid är gött en vanlig torsdag! Idag har jag varit och ätit lunch på lilla med Amanda, Matilda och Cissi och ikväll blir det nog också en rolig kväll tror jag så jag e gla!

00:34

Hej på er! Idag har jag varit på Skara ännu en gång, hehe, fast denna gången med mina härliga flickor Ebba, Matilda och Cissi! Förutom att det var hur super mega kul som helst så är jag faktiskt lite stolt över mig själv att jag vågade åka det mesta, har alltid varit den mesigaste av alla annars. Men nu jävlar, all in. Har förövrigt haft två riktigt mysiga och roliga dagar som start på denna veckan, hade kräftskiva i måndags hos mig med världens goaste människor och även om söndagen bestod av rätt mycket trötta miner och städning så fixade jag ändå med Jönköping och Monsters inc 2 med mina systrar. Skojjar fan inte nu, har längtar efter den där filmen i mer än 10 år så jag var lätt gladare än varenda unge på den där bion. Riktigt bra var den också! Som väntat. Ikväll när jag kom hem hamnade jag hemma hos Amanda en stund med henne och Jeta för lite snack och mys, drog dock hem tidigt för att kolla lite greys (beroende igen) men märkte att mina instinkter lutar lite mer åt sömnen just nu. Kram och godnatt!

 

Söndag

Heeeej på er. Gårdagen var ett riktigt praktexempel på en perfekt sommar dag, bortsett från den där lilla tromben som kom där på kvällen, men det gick ju över som tur var. Var iallafall ute i solen hela dagen med Cissi och Jeta, först i Poas stuga och åkte ring och sen på osudden. Var så jäkla kul när det var lite vågor och grejer! På kvällen hängde Matilda på också så åkte vi till Växjö och kollade på World war Z. Craaaazzzyy jävla film. Vi var inte 100 % beredda på att den skulle vara läskig så jag tror vi störde en del av de andra biobesökarna, men RIKTIGT bra film! Sen att Jeta skulle envisas med att stanna på vägen och kissa, i kolsvart skog, efteråt var kanske inte lika kul. Idag sov jag länge och åkte sen nästan direkt till golfbanan och käkade brunch. Det satt fint kan jag säga! Nu ska jag hem och andas lite så får vi se vad som händer denna dagen.


Under the sun

Lite bilder från osudden/skrea som Cissi tagit!
Haft en uuuunderbar dag med bra väder, bad och sol. Jag är ju en redig fisk så jag och Lova har plaskat runt hela dagen, riktigt gött. På vägen hem blev det stopp i Ullared för mat och ett oplanerad besök på Gekås, går ju inte låta bli! Sen jag kom hem har jag som sagt bara tagit det riktigt lugnt men taggar för ännu en sol dag imorgon, hörde att det skulle bli en av årets varmaste dagar! Gillas starkt. 

2 augusti

Hello! När blev det augusti?! Denna veckan har bara sprungit iväg även om jag i princip inte gjort något speciellt. Har myst och tagit det lugnt med mina fina och saknade tjejer samt fyllt veckans Stigs och mat kvot tillsammans med Damir, Narcis och Jeta. Igår hade vi försenat kalas hemma för mig och Sanna och sen var jag resten av kvällen hos Damir och åt ännu mer mat. Idag är jag med mamma och Lova på Skrea och pressar lite men ikväll ska jag FAN stänga in mig i mitt rum, kolla på greys anatomy och somna klockan 8 då jag har varit kroniskt trött ungefär hela veckan. Kraaammmm på er


RSS 2.0