Valborg

Hello! Idag har vi i klassen varit i Jönköping hela dagen. Tanken var att kolla på rättegång men det funkade inte så det blev stan, shopping och fika i princip hela dagen. Mysmys!! Kom hem rätt tidigt och sen dess har jag inte hittat på något alls, har fixat mig tills ikväll vilket jag då obviously redan är klar med vilket gör mig jäkligt uttråkad.. Men hoppas på en bra kväll later! Puss och kram


16:00

Jag har extremt tråkigt just nu så tänkte slänga ihop ett litet blogg inlägg. Igår blev det Jönköping med Ronja, Cissi, Simon och Affe. Vi såg Oblivion med Tom Cruise och Morgan Freeman (praaaaiiise), tyckte den var helt okej men riktigt mindfuckad, lite inception stuk ungefär. Efter filmen blev det ett stopp på donken i någon timme innan vi drog oss hemåt. Perfekt lördagskväll! Nu håller jag på att slinga håret, där av min uttråkan, och snart ska jag ut och springa med mamma. Kram!


Bright days

Hello! Fy så skönt med helg säger jag bara! Love. Igår var det Ronja och Ebbas tur att ha halv åtta hos mig och det blev en riktigt mysig kväll! Jätte fint väder och god mat! Idag sov jag ut ordentligt innan jag gick och tränade en stund på gymmet, nu har jag legat och göttat mig i soffan ett tag och ska snart gå upp och göra mig iordning. *Jobbigt*. Just nu tror jag det lutar åt Jönköping och bio ikväll vilket låter perfa!


Torsdag

♥ 
Hejsvejs! Började morgonen med panik i med nationella som inte gick helt min väg idag. Jag har väldigt lätt att få prestationsångest och det kombinerat med min otroliga otur är inte alltid underbart.. Men men! Vi slutade iallafall vid klockan 11 så det var skönt! Dröjde kvar i skolan några timmar och tog det lugnt,  försökte bl.a plugga lite matte men jag kände att koncentrationen inte riktigt var där idag, haha. Körde dock faktiskt på riktigt bra sen när jag kom hem så nu tror jag allt sitter tills imorgon! I eftermiddag/kväll har jag tränat med Saga och dansat så nu är jag riktigt sugen på att sova.. Puss!

24 april 21:39

Hello! Häärligt med onsdag redan. Idag har det varit en riktigt lång skoldag. Började med orientering (igen) vilket vi tappert kämpade oss igenom och sen blev det väl i princip alla jobbiga lektioner på en gång men det gör inget! Bra dag ändå! Efter spanskan var vi några stycken som blev kvar i skolan och pluggade tills matte provet på fredag. Jag, Ronja och Filippa stannade ända tills klockan 5 så jag måste säga att det var rätt aktivt jobbat ändå, iallafall för att vara en onsdags eftermiddag haha. När jag kom hem var jag rätt trött så ikväll har det bara blivit totalt chill. Försökt förbereda mig lite inför svenska nationella som är imorgon då vi ska skriva uppsatsen, är faktiskt lite nervös då läsförståelsen i tisdags var svårare än vad jag trodde. Men det brukar alltid gå bra i slutändan! I värsta fall är det iallafall lite inställda lektioner haha.:) Puss.

Bieber hysteri

Kom hem från skolan för ett tag sen, har varit sjukt trött idag pga att vi inte gjort i princip någonting.. Typ suttit vid datan hela dagen. Jag stannade dock kvar lite och försökte få lite matte gjort och sen gick jag hem  tillsammans med Jeta och Amra. Gick in på Svt nyss och kollade på några av filmerna som lagts upp nu när Justin Bieber är i Sverige. Haha - så JÄKLA sjukt! Jag är inget bieber fan men jag antar att jag (till en viss del) kan förstå grejen med honom, däremot det här med att folk stått utanför Grand Hotel sen igår för att se honom i 2 sekunder vet jag inte riktigt.. Inte bara det att de grät som om någon dött utan folk svimmade på plats. Gaaaaleeeeeet. Nu ska jag äta och sen kolla Game of thrones från igår (hallå vilodag). Puss.

Mirrors

Hejsvejs! Idag har det varit en riktigt go söndag. Började dagen med att kolla på Lovas fotbollsmatch i solen och sen all in på det hederliga plugget. Skönt att göra klart så mycket som möjligt innan en ny vecka börjar! Sen har jag också varit ute och sprungit och sen bara tagit det lugnt ikväll med bl.a lite Ben & Jerry's och mys. Har varit dödstrött idag eftersom jag var på fest med tjejerna igår och kom hem väldigt sent så egentligen borde jag väl gå och lägga mig nu. Har iallafall haft en super bra helg (med finaste vädret) framförallt gårkvällen som blev mycket lyckad! Men som sagt nu ska jag sova så man kommer upp imorgon!

The Weeknd - The morning

Sicken underbar morgon! Vaknade rätt sent och möttes direkt av fint väder. Nu har jag iallafall ätit och kollat på reprisen av Let's dance...Hahaha... Don't judge.  Nu ska jag för första gången i år sätta mig ute i solstolen (!) och läsa lite och kaaaaanske plugga lite också. Det blir en riktig slappdag idag och så får vi hoppas det händer något kul ikväll. PUSS.

Du vet att hälften av dom som kämpar går under och hälften av dom som älskar exploderar

Hej! Åh så bra dag idag. Började med skolan och endast 2 lektioner + en musikal som var jättejätte BRA! Sen var det visserligen matteprov men det gick ju faktiskt också bra. Efter skolan gymmade jag med Saga och blev så himla speedad då detta var i princip första rygg/biceps passet jag varit på bra humör efter! Kändes så JÄKLA bra! Proooggreeeesss.. Ikväll blev det grillning hos Matilda med världens bästa tjejer. Mysigt tjejsnack när det är som bäst. ♥ Sen avslutade jag, Cissi, Jeta och Ronja på donken vilket jag faktiskt tyckte var väldigt välförtjänt. Nu ska jag soooovaaaa! Puss.

Good feeling, won't you stay with me just a little longer?

Käääääärleeek.♥
Onsdag idag då! Är så glad över att denna dagen är över nu även om det har rullat på bra. Först var det skola och sen körde jag och Saga veckans bröst/axlar vilket faktiskt gjorde hela min dag. Är alltid lika roligt! Sen gick jag i världens värsta vår-storm till biblioteket och lånade en bok och sen hemåt för att plugga matte. Ikväll har jag dansat vilket var härligt som vanligt och nu har jag unnat mig lite slapp och MAT.. Försöker att inte tänka på matte redovisningen imorgon.. Fan va gött med helg snart! Kram.

17 april 22:15

Hello! Riktigt go dag idag!:) Äntligen kom det fina vädret som vi har blivit lovade i ungefär en vecka..? Hoppas bara det håller i sig nu, hade vart jäkligt gött! Idag i skolan började vi dagen med orientering vilket faktiskt var jävligt skojj, fortfarande stolt över mig själv över att ha kommit över mitt hat för detta.. I slutet av dagen var vi och kollade på en radio inspelning av "Svensktoppen nästa" vilket var helt okej. Vi hann iallafall med ett litet stopp för årets första glass haha! Har käkat två glassar idag, fan inte dåligt. Sedan var jag iallafall på stan ett tag med Narcis innan jag cyklade hem och drog ut och sprang en runda. Riktigt skönt men var jäkligt död när jag kom hem.. Ikväll har jag läst ut en bok, lyssnat lite grann på Håkans nya, provat min nya bikini och pluggat lite matte! Nu ska jag fan SOVA. Puss.:)


Tisdagslyx

Just nu sitter jag på stigs och fikar med några tjejer från klassen.:) Alltid mysigt, speciellt nu när dom uppgraderat uteserveringen lite! Nu ska vi tillbaka till skolan för att lyssna på Svenska muntliga nationella.. Hade gärna gjort om min måste jag säga. Senare blir det plugg, gym och dans!


The taste of spring

Stannade hemma igår ändå.. Ville verkligen göra något men kände i hela kroppen att jag var helt slut. Det var nog bäst så också eftersom att jag jobbade idag och kunde knappt komma ur sängen på morgonen. Dagen blev bra tack vare det lite fina vädret! Träffade fina Sandra på en osudden runda och sen gymmade jag lite. Är aldrig roligt att vara själv men blev på bättre humör när det fortfarande var sol när jag gick hem, plus att någon granne grillade vilket kändes i hela luften. Våååår.♥ Ikväll har jag ätit god middag med la familia och fixat klart lite plugg tills imorgon. Känns faktiskt helt okej med skola imorgon!

13 april 13:25

Bild från igår + bästa och viktigaste låten just nu
Denna morgon har jag än så länge bara spenderat i soffan. Så väldigt underbart! Kollade på reprisen av Skavlan från igår som jag missade.. Det var extra mega bra nu när Håkan var där! Nu efteråt har jag även passat på att lyssna på de ytterligare låtarna som släpptes häromdagen till albumet.. Det tog lite tid men nu har jag fallit för Det kommer aldrig va över mig. Dock var nog de andra två ännu bättre, LYSSNA! Håkan Hellström – Valborg. Gårkvällen spenderade jag med mina mysiga vänner. Det blev en riktig slökväll i Damirs kök med pizza, blåbärspaj och allt var det var men ibland får man faktiskt unna sig.. Det är ju utan tvekan dessa kvällar man längtar till hela veckan.:) Idag har jag egentligen lust att bara stanna hemma och  lata mig igen men man kanske ska hitta på något aktivt också! Måste iallafall plugga lite! Puss o kramis.

Uppsnärjd i det blå

Hellooo! På fett bra humör just nu! Jag och Saga var på tjejkvällen på gymcenter idag och körde, gick så JÄKLA bra!! Så sjukt fint och städat också till skillnad från sporthallen så det var bara positivt! Innan var jag på dansen och så var det skola också såklart. Nu ska jag sova men måste läsa igenom mitt muntliga inför morgondagens nationella... Hoppas det går bra. Puss och godnatt!

Bild från i lördags!


Lördag/Söndag

 
Lite bilder från igår! Brukade alltid ta med kameran förr men var jättelängesen nu faktiskt. Vi var iallafall hos Matilda och åt middag eftersom att hon fyller år idag! Grattis igen till henne.♥ Sen åkte vi till en fest men jag var inte riktigt på party humöret så jag åkte hem rätt tidigt. Men mysig kväll! Idag har jag inte gjort så mycket, sista dagen på lovet så jag kände för att löka så mycket som möjligt haha. Har pluggat som ett ARSLE idag alltså. Det är inte ens okej. Var ute och sprang där emellan men nu ikväll blev det spanska gloser för hela slanten.. Det gick över huvudet på mig för ett tag sen så jag kollade på Pitch perfect istället och nu ska jag sova. Kramaaaar!

Same love

Kääääärlek till dessa underbara tjejer!!♥♥ Snodde bilden från Linnea.
Gårkvällen spenderades med dessa filurer! Massa gött + skräckfilm funkar alltid! Vi kollade på The hills have eyes som jag faktiskt inte hade sett, trodde verkligen inte att den skulle vara så bra som den var. Jävla läskig var den. Iallafall, nu har jag ätit frukost men ännu inte gått upp ur sängen så får väl göra det nu. Tänkte gå till gymmet och simma eller nått.. Låter bra. Kram!

4 april 18:05

 
Gooodaste frukosten/lunchen idag ooooooch igårkväll äntligen Game of thrones season 3.. Så jävla cp bra var det med!! Love it.
Idag har jag tränat med Saga som vanligt och sen dess inte gjort något speciellt alls.. Kommit igång med min muntliga presentation till Svenska nationella. Varken lätt eller kul! Nu ska jag pallra mig bort till mamma och så blir det myyyskväll med dans tjejerna. 

Now don't you understand, I'm never changing who I am

Heeeej. Sitter just nu i köket och sjunger för fulla muggar. Tappade i princip rösten i lördags så jag passar på nu när man har den där sexy crack whore voice. Härligt! Idag har jag jobbat i nio timmar så jag är död just nu. Är så stolt över mig själv att jag faktiskt drog till gymmet efteråt! Jag har ju min Saga med mig också så det funkar prima! Idag ska jag fasen bara vila och sova ut imorgon. Är typ detta eller plugg och gå och lägga sig 8 detta lovet haha så tråkig, men idag är det no shame don't care. Vill ha min sömn! Kramaaaarrr!

Bild från måndags!


What you want, what you need


 Nu sitter jag bänkad framför datan och myser som attan.. Var ett litet tag sen tycker jag. Känns som att det har varit rätt fullt upp! Igår var jag ju i Växjö med mamma och moster, jag hittade jätte mycket fint OCH sånt som jag faktiskt behöver. Endast det är ju en ovanlighet i sig. Lager 157 är ju guld! Igår blev det ett par nya vårskor (Palladium) och idag en ny väska så jag är väldigt nöjd!  När vi kom hem så var jag och tränade på sjukhuset och sen spenderades kvällen med Cissen och Jeta. Vi var och handlade och så drog vi hem till mig sen och gjorde Pasta carbonara! Mycket gott och trevlans.
 
Idag på morgonen var jag och Saga och gymmade, nästan helt ensamma så det var jääääävligt gött kött. Sen har jag varit i Jönköping hela dagen med familjen, var tvungen att inhandla några saker till mitt rum här hos pappa. Skojar inte när jag säger att det har sett ut som ett rivningsprojekt här nu ett bra tag, men nu ser det faktiskt helt okej ut! Till skillnad från innan i varje fall. () Nu väntar jag på att Sanna ska komma hem så vi ka göra mat och sen blir det tyvärr plugg för min del.. Gå och lägga sig tidigt blir det också för imorgon blir det jobb! Jag tror inte att jag behöver tillägga att det är pengarna och endast det som kommer få upp mig imorgon.. Pussssssar!

Jävla sommartid

Denna underbara morgon spenderar jag på sjukhuset istället för hemma i sängen.. Ännu en natt med dålig sömn så jag är redigt laj idag. Här finns det i för sig i princip ingenting att göra så det är så chill det bara kan bli. Men längtar ändå till klockan ett för då blir det lite välförtjänt shopping i Växjö, om jag nu kan hålla mig vaken..

Bilderna är från igår, en favorit låt och skönaste vädret!


RSS 2.0