Little talks

 
Har inte haft en så bra dag idag. Bara pluggat och så. Men kollar på säsongsavslutningen av Lost just nu så kan fan inte gå och lägga mig. Ilandsproblem.

Holland road


Beanie


Småländska skogarna


Random


But you saw no fault, no cracks in my heart


Göteborg

Fulaste bilden i denna världs historia hahaha. Fotogeniska tjejer och så. 
Men men! Har varit i götet med Ebba idag och shoppat loss. Hittade endel fint och hade det mys. Är lite stressad nu, måste plugga men ORKAR inte. Hoppas det löser sig ändå. Puss godnatt vi hörs imorgon!!

Autumn leaves under frozen souls

 
Angelica blick igen. Helt jävla underbart.

Tuesday

 
Gammal bild.
Hejsvejs! Tisdag idag alltså skola och dans. Har varit rätt chill, och ännu bättre med studiedag imorgon!!! Så jävla gött. Ska till Göteborg med Ebba! :-) Ska kolla klart på Lost säsong 5 sen sova.. Goodnight.

Uprising

Victoria Törnegren och Angelica Blick/Höst. Vill ha en studded bra och väskan ovanför NU! Fett snyggt
 
Sitter och kollar på Partaj haha. Har varit hos farmor idag och även pluggat lite. Känns som jag har 1 miljon grejer att göra men har inte riktigt koll på vart jag ska börja.. Just nu blir det TVen istället. 

Lazy days

Här ska jag spendera min kväll.... Med en SOLO och lite Lost.. Mmmm love life. Idag har jag varit med Cissi och Matilda vi passade söte Ellen. Var med dom igår med så då var vi på modevisningen i kyrkan en stund men annars har det varit en chill helg.:) SKÖNT! Har även regnat precis hela helgen, gör nog det imorgon med vilket jag tycker om. Bara mysigt! Om det inte är överdrivet då.


Bilder



20:00

Halloj.. Snodde bilden från Annas blogg! Men den är från idag iallafall. Goa tjejor. Efter skolan var jag ute och sprang osudden med mamma, är väldigt stolt över mig själv!! Var fett längesen och har oftast sämst kondition. Men det var super gött :-). Har kollat oth och nu halv åtta hos mig, ska se x factor  och ensam mamma söker med. Skippar plugget idag! Kram.

It's always darkest before the dawn

 
Alltså, finns inte många vackra bilder från i fredags. Snodde denna från Ebba! Iallafall, hade jäkligt kul tillsammans med klassen och alla andra hela kvällen, t.o.m på nollningshelvetet vilket var grovt som faaaan. Ville dö. Men förfesten var cp kul och även om jag drog hem rätt tidigt från sigges så var det en fett go kväll, tack alla!!! 
 
Idag har jag jobbat från 7 till halv 1. SÅ djävulskt trött idag alltså lipade när jag gick upp men kunde som tur gå lite tidigare! Har degat sen dess men ska ut och ta lite frisk luft. Obs, en meter utanför huset haha.

du är himlen för mig varje dag



 Tja, har degat sönder hela helgen. Alltså haft det jävligt bra. Igår var jag med familj på lite second hand jakt.. HIttade massa fint. Sen idag har det varit 79 års kalas i apladalen, inte så jävla skojj men tumblr, musik och te räddar denna dagen. Nu blir det fortsatt mer av det, puss ha en bra vecka!

Autumn


Vad är min tystnad värd?

Jag står och väntar på min skjuts
men jag har glömt bort var jag ska
Så jag flyter bara med
och glider lika planlöst av
Mot en helt ny dag

Har du den där känslan?
(Vilken menar du?)
Jag menar den där känslan
(Av att någonting)
avgörande hände när jag var ouppmärksam
Att någonting försvann

Säg att du förstår mig
(Nej, vad menar du?)
Jag vill att du förstår mig
(Så vad menar du?)
Du gör det mycket svårare
än det egentligen är
(Vad är min tystnad värd?)


Hej har nyss varit på dans för första gången på 1 år. Har börjat igen. Det var det fetaste ever, verkligen jävligt nice. Fick en på lite bra humör faktiskt! Nu ska jag kolla Scrubs och ja, sova. Känns bra med fredag imorgon då blir det att chilla järnet. Pöss.


Hej


RSS 2.0