23:11

(Fick en liten fråga om jag kunde länka min favoritlista på Spotify och visst kan jag det. Detta är de två bästa listorna enligt mig: lllllinaasssssssDrop it like its hot. De är ju båda två självklart mina då men ja.. Jag tycker dom är väldigt värdo och bra.) Kom hem för en timme sen ungefär, har varit i Aquamera hela dagen med goa gänget. Det är så jädrans roligt! Hann även med lite shopping också. Självklart missade jag och Mai tåget hem då pga av en pommes tallrik.... Men det löste sig tillslut efter mycket om och men. Sedan träffade jag Ebba och Lisa och var ute med dom en stund innan jag drog hem. Trevligt trevligt! Tänkte kolla lite film innan jag går och lägger mig men är jäkligt trött. Har iallafall varit en bra dag precis som vanligt!

107 dagar sen


Godnatt

Kom precis hem. Har varit hos Narcis och druckit blackcurrant te med honom och Damir några timmar.. Väldigt mysigt och gott. Skypade även med bästa Amanda innan och brunchade med Ebba och Jasmine. :-) Nu är jag dock jävligt trött och har ingen tv serie att följa längre.......Haha. Så ska gå och lägga mig. Godnatt!!


Burn through the night, bloom through the night

Instagram 
Sitter just nu och kollar på ettan och en intervju med Jonas Gardell. Det är ett jäkla tjat om honom just nu alltså men jag gillar honom skarpt! Annars idag har jag varit lite på Erikshjälpen och Gästgivargården med pappa, städat lite här hemma och även gymmat en stund för första gången på väldigt länge!! Var faktiskt cp skönt. Har precis tagit en jäkligt go dusch så nu blir det chilldill resten av kvällen.:-) 

01:26

Hejsvejs. idag efter skolan har jag varit i Ullared och shoppat loss som sjutton med familjen. Det blir ju en hel del väldigt nödvändiga grejer men även en del lite mindre nödvändiga om man säger så. Jävla mycket folk ÖVERALLT med, det är ju knappt så man klarar av det. Ikväll bara en stund efter att jag kom hem var jag på konsert i Missionkyrkan och fick träffa Josef, och andra man inte har sett på väldigt länge, så det var skojj! Nu är jag lite småglad över att det numera är höstlov!

Markus Krunegård

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp
Jag har vart kär men där jag är finns inget hjärta att ge bort
Jag saknar ord, jag saknar tankar dom jag har är gamla
Användna på mörka platser som jag hellre glömmer än har kvar
 
Jag ser tillbaks på mörka moln
Som heter ånger sorg och skam
Dom kanske krossar mig en dag
Men till dess var det jag som vann

Oh, it's what you do to me

Här händer det inte mycket. Kollade på reprisen av sista avsnittet av Torka aldrig tårar för nån dag sen och  jävlar var tårarna rann! Ni som inte sett det MÅSTE ta och klicka er in på svtplay. Sinnesjukt bra. Iallafall... Igår så var, som de flesta redan vet, Fredrik Reinfeldt på vår skola och pratade. Var faktiskt väldigt intressant.:-) Sen har det varit en massa matte plugg både igår och idag (hela veckan egentligen..) för har prov imon. Men samtidigt så börjar höstlovet imorgon vilket lättar!!! Skööönt. Nu ska jag se Hela sverige bakar och Game of thrones.

Torka aldrig tårar utan handskar


Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren, allting blir precis som man förväntar sig

Idag har det varit chill skola och en jävla massa matte plugg! Fyfan det där är verkligen hemskt men vill helst inte få IG på provet. Nu blir det en riktig go TV kväll med cornflakeskakor haha... Göttigt. 

21:45


Because if I could see your face once more, I could die as a happy man I'm sure



I still miss you

 
Idag har jag förutom varit på julmarknaden med älskade Sandra pluggat en del matte och rensat ur hela min jävla garderob. Kollat på Solsidan nu precis! Annars har jag kollat på Game of thrones hela denna helgen -ännu en ny serie haha. Men det är fett bra. 

11:25

 
September/Oktober
Igår så var jag som sagt och fikade med Amra en stund vilket var väldigt längesen så det var kul! Sen var jag och Ebba på bio, "Bitchkram". Vi var heeeeelt ensamma i biosalongen och filmen nådde inte riktigt upp till förväntningarna men det var skojj och mys ändå.:-) Kvällen avslutades hemma hos Saga med lite Hey Baberiba. Haha. Goe kväll! Idag blir det julmarknad (igen) med Sandra! Tradition.;-)

Fika & Bio

Sitter och fikar med amra nu och ska snart på bio med ebba! :-)


Friday!

Snodde bilden från Filippa!:-)
Bilden är från idag efter skolan då jag Filippa Frida Ellen Hanna och Karin cyklade ut till Åminne julmarknad, haha! Jul och jul vet jag inte egentligen men det var väldigt mysigt faktiskt! Och kul att va i Åminne igen.:-) Fick till och med lite jul känsla av allt gött.. Hemvägen var dock inte så rolig då det fullkomligt öste ner, haha fyfan värsta cykelturen på länge.. Men nu är jag nerbäddad under täcket framför TV:en så det känns gött! Ni får ha en bra fredag! Själv ska jag ba götta mig med bl.a. mitt nya te jag köpte idag.

Du sa att rädslan den går över men den där oron stannar kvar

Sitter just nu i soffan och försöker läsa i min engelska bok.. Att läsa är i princip det bästa jag vet men den här går verkligen trögt... Inte skojj. Iallafall, har varit en små jobbig dag i skolan med prov och lite så men blev en rätt kort dag och var och fixade håret på blåskägg efter, igen.. Haha. Slingade utväxten och så.:-) Sen vart det biomys med dansen men den där filmen var ju inget att hänga i julgranen alltså.. Men det var mysigt! Som agt så blir det lite läsning nu sen vill jag bara sova.. Ska bli VÄLDIGT skönt med helg nu och få sova ordentligt.

Om vi förlorar varandra i vimlet, minns att jag står bakom dig

Det var SÅ längesen jag lyssnade på Lasse men idag satte jag på Söndermarken, tillsammans med en kopp te.. Älskar den! Så underbar musik.
Annars idag har det varit världens chilldag i skolan. Hade två ordenliga lektioner och vi satt väl mest i Ugglan tror jag..? Men det va skönt ändå! Sen har jag pluggat lite idag och ja kollast TV och så, ikväll blir det Torka aldrig tårar utan handske, Project Runway och Ensam Mamma Söker. ;-)

sometimes the blues is just a passing bird, and why can't that always be?

Sååååå bra låt från nya Tallest man on earth skivan. Love. 
 
Har nyss kollat på Solsidan och nu blir det Partaj. Älskart. Kollade även på svt plays drama serie Torka aldrig tårar utan handskar baserade på Jonas Gardells böcker, verkade skit bra så får väl ta och läsa böckerna med.:-) Som sagt blir det fortsatt TV kväll sen äntligen sängen.... Längtat. Höres imorgon!

There's no leaving now

 
Bilder från helgen.. Snodde de flesta från Cissi.. Hehe. 
Haallååå.. Denna helgen har varit väldigt lugn, har jobbat tidigt både lördag och söndag så det fick bli lite så.. Har haft väldigt skojj ändå faktiskt! Var på modevisningen och på stigs med lite vänner i fredags och på i lördags så firade vi tjejer Ronja lite i efterskott och sen åt jag hos min moster och avslutade med mysfilmkväll med Narcis, Damir och Jeta. Jätteeee myssspysigt som vanligt.♥ Idag är jag som förväntat helt död, har inte fått sova ut på jävligt länge. Men det blir plugg idag. SOLSIDAN ikväll dock!!

Grattis Ronja!



Torsdag

Hojjhojj, sitter just nu i bibblan ännu en gång. Har varit och klippt mig hos Sanna så jag orkade inte cykla hem innan dansen. Håret ser sjukt kort ut på bilden men såå skönt och fräscht.. Love. Har pluggat matte och NO här nu och lånat lite books så ska bege mig till kulturskolan nu tänkte jag. Pöss! 

10 oktober 21:48

En gammal bild från i somras haha.... Har INGA nya bilder som kanske märks...
Idag är det onsdag alltså den värsta skoldagen! Bara tråkiga lektioner och knappt ingen rast.. Som tur är har man en go klass som piggar till det lite. :-) Det blev sånna extrema skrattattacker på slutet av dagen idag att jag trodde jag skulle dö alltså hahah.. Vet inte om det var tröttheten som slog till där alltså men den där cykelturen hem gjorde ju dagen iallafall kan jag ju säga! Hahha. :-D Väl hemma har jag ju dock varit förbannad pga av matte jävlen som inte sätter sig men men.. Greys Anatomy lättar!!

Lite fint




Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden

Underbar bild!
Idag har det varit en helt okej skoldag, är så sjukt inne i min bok just nu så försökte läsa ut den idag men får nog fortsätta med det ikväll.. Har varit på aerobics idag också och pluggat matte... Och nu blir det glosplugg.. Plugg hela jävla tiden! Men men... Ska iallafall se ensam mamma söker. Pöss!

18:30

 
Har precis kommit hem från biblioteket där jag suttit och läst lite och framförallt pluggat en bra stund..Har historia tills imorgon och tusen andra saker framåt veckorna så just nu måste jag sätta mig och plugga matte... Vilket jag bävar inför. Men blir gött och ha det gjort så man kan njuta av en jävligt nice kväll framför TV:en! Bästa tv kvällen idag ju. ;-)

Jonas Gardell

"Hur går det med striden syster? Dukar du under i kampen broder? Låt mig veta. Hur många sorger ska du orka bära, hur mycket smärta ska du mäkta med? Hur ska du någonsin kunna straffa dig själv tillräckligt? Svälter du dig själv? Skär du dig? Skär sönder dina armar, skär sönder ditt ansikte? Dämpas ångesten med mer smärta, dämpas ångesten med fler tabletter, dämpas ångesten med mer sprit? Hur länge ska du hålla? Hur länge ska det gå? Förlåt att jag frågar, men jag undrar ju bara. När tog du på dig skulden? När började du straffa dig själv? Hur många sorger ska du orka bära, hur mycket smärta ska du mäkta med? Hur ska du nånsin bli ren? Hur ska någon någonsin kunna älska en sån som dig? Förlåt att jag frågar, men jag undrar ju bara.
När ska du förstå att du inte måste bära allting själv? När ska du tillåta dig att stanna
upp och ställa av och se dig om och upptäcka att du är inte så ensam som du tror?"

Hahaha

Pallar inte Gunilla Persson i Partaj.

Love love love

 
Hejsvejs. Nyss kollat på första Solsidan avsnittet som antagligen alla andra här i Sverige! Tyckte det nådde upp till förväntningarna alltså! Längtar redan till nästa söndag, haha.:-) Annars då... Passade ju Nellie igår hela eftermiddagen och kvällen så där spenderade jag lördagen.. Inte så livat men mysigt! Sov även där. Sen jag kom hem idag så har jag bara pluggat som en galning och kollat på tv nu då.. Ska kolla på partaj snart tänkte jag. Och plugga lite mer kanske....Puss hej och godnatt.
 

And I'll be yours to keep

 
Hejsvejs. Glömde skriva igår men var på Lilla krogen efter skolan och käkade lite med Hanna, Karin, Amanda, Filippa och Clara och lite senare kom Jeta och Amra hit så vi var och åt pizza och kollade på Xfactor och lite sånt. I sista sekund tog jag även bussen till Lisa och lite annat trevligt folk. Blev en lugn mer rätt skojje kväll tycker jag.:-D Idag vaknade jag fett sent av någon anledning så har bara läst lite och kollat på How i met your mother säsong 7 än så länge.. Ska alldeles strax till min faster och spendera resten av dagen där. Ska passa Nellie ikväll!

Enjoy the silence


 
Kollar just nu på Greys Anatomy för första gången på sjukt länge. Har missat hela säsong 8 för hann inte med när det gick på TV men är ju säsongstart på säsong 9 nu och är lika JÄVLA bra som vanligt! Blir så sjukt sugen på att catcha up det jag missat. Haha så jävla töntig. Aja, annars har jag varit hemma från skolan idag. Var så jävla trött och hade ont i huvet så stannade hemma, men har pluggat järnet alltså!

Lite frågor

Jag brukar få komplimanger för .. Hår och klädstil.

 

Jag tycker det är obehagligt att .. Vara ensam hemma sent eller sova ensam (att gå och lägga sig i allmänhet tycker jag är obehagligt, haha)

 

Jag har samlat/samlar på .. Allt möjligt

 

Ett band/artist jag inte klarar av att lyssna på är .. Oh god. Någon grov metal/hemsk rap/tjej bands pop... Just nu skulle jag vilja säga Adele, Broken door (haha) eller Drake.

 

Jag har en förmåga att .. Spaca away till min egna värld

 

Jag tror på .. Tveksamt

 

I smyg brukar jag .. Äta och lyssna på typ.. gammal RnB

 

I min jackficka har jag alltid .. Nycklar, hörlurar

 

Det här året kommer jag .. Fortsätta att göra mitt bästa i skolan, njuta av hösten och förhoppningsvis fira jul och nyår med underbara människor.

Nyår 2011-12.

 

Jag hoppas att jag en dag .. Är lycklig :)

 

Jag stör mig på människor som .. Endast pratar en jävla massa onödig skit, är otrevliga/elaka och inte har någon som helst vettig åsikt.

 

Något av det sötaste jag vet är .. Bebisar

 

I telefonen svarar jag .. Hej det är Lina, hallå

 

En låt som gör mig glad är .. 999 - Kent, All you need is love - The beatles

 

En låt som kan få mig att gråta är ..Väldigt mycket utav Kent och 

http://open.spotify.com/track/4rkt431imfiPnoKMLuvjy5

 

Om jag är ensam hemma brukar jag .. Kolla på tvserier eller lyssna på hög musik

 

På McDonalds beställer jag oftast .. Chicken nuggets baby. Och jordgubbspaj

 

Jag tycker jag är ganska duktig på .. Svenska, Engelska och att skriva (ibland)

 

Ibland undrar jag varför .. Världen är som den är

 

Jag tycker inte om min .. Väldigt asociala personlighet

 

Det dyraste jag har köpt är .. Köper inte så dyra grejer

 

Jag ångar att jag köpte .. Vissa jävligt fula och onödiga klädesplagg

 

Jag tycker om människor som .. Framförallt är äkta och godhjärtade. Och som har underbara personligheter.

 

Om jag såg en hundralapp på marken skulle jag .. Ta den

 

Jag ser upp till .. Folk som skriver underbar musik och personer som vågar stå på sig och vara sig själva. Gå emot strömmen.

 

Jag saknar .. Gamla minnen och vänner som man har förlorat litegrann

(Ville bara ha en anledning till att lägga upp denna bilden ;) Älskar!)

Andra oktober

Gammal bild.
Idag har jag varit i skolan, på aerobics och på dansen.. Även pluggat lite. Har så jääävla mycket plugg just nu att det är sjukt. Annars har det inte hänt mycket mer.. JO det roligaste, att vi började spela stardoll idag igen i skolan på rasten och nu kan jag inte sluta spela... Hahaha fyfan så tragiskt. Har redan offrat typ 5 år (och 1 miljon kronor) till den där sidan tänker inte göra det igen.. Aja. Ska gå och duscha nu och SOVA! 

Instagram

2 från instagram.
Idag har jag varit i skolan och även stannat kvar efter ett bra tag och jobbat med en artikel tillsammans med min grupp.. Skönt att det snart är klart. Nu har jag precis kollat på project runway sverige, tyckte det var rätt OK faktiskt. Slog mina förväntningar! Nu blir det ensam mamma söker!!! Och en kopp te.

Depth over distance


RSS 2.0