Fredag 16:21

 
Har precis tatt en dusch och sitter och kollar på Ensam hemma 2 i soffan haha.. Love life. Julkänsla på jävligt hög nivå på den filmen! Blir typ Grinchen ikväll också hahah. Iallafalll... Skolan idag var väl sådär med 2 prov men jag tyckte det gick helt okej. Ska på bio ikväll, Breaking Dawn "äntligen"! Känns som man måste se den iallafall. Puss!

Many rivers to cross

Söndags
Nu har jag precis pluggat matte vilket jag bävade inför men det gick hyfsat smidigt. Nu ska jag plugga lite till kanske och sen blir det dans ikväll. Vi har så himla mycket i skolan denna veckan så det blir inte tid för mycket annat men ja tycker de rullar på bra ändå... Längtar dock till julen NUUUUU! 

Lördag/söndag

Halloj! Nu sitter jag inne på Lindex och väntar på Sanna medan hon provar kläder. Vi är i Göteborg men jag har inga pengar så no shopping for me.. Igår var vi hos Martin och hade riktigt kul! Riktigt jävla trevlig kväll med gött folk precis som det ska va! Nu ska vi fortsätta här på stan och sen blir de jul på liseberg! Pöss!


22:40

 
Jag och Ebba från maskeraden två veckor sen
Denna dagen började fan inte så bra... Var inte kul att cykla hem trött som ett as i världens värsta motvind från skolan idag.. Tror det tog 3 timmar att komma hem. Nä men sklan var egentligen helt okej och sen har jag bara tagit det lugnt resten av dagen. Tänkte ju plugga men har inte blivit mycket mer än lite glosor just nu.. Tyvärr. Tog ett väldigt långt bad innan och har läst mycket i min bok som inte går att lägga sig ifrån för den är så jävla bra (tjat)!!Har även kollat lite på X factor och Skavlan där SHM gästade medans halva Sverige är på live konserten istället. Standard. Ska snart gå och lägga mig och ruttna!

Life is for the living

Snodde domma från Cissis blogg!! Var bara tvungen. Blir så sugen på värme och sol när jag ser detta! Fast det va inte så soligt då heller... Men myyyss!! Saknar lite. 
 
Idag har det varit en lååång dag.. Skola till halv fyra och sedan gymmet och dans. Hade dock lite tid att slå ihjäl eftersom jag inte pallade dra hem emellan men det var helt okej för då fick jag läsa min nya bok Sandmannen, den nya av Kepler! :D:D:D AS GLAD! Jag är extremt boknördig men dom är verkligen JÄVLIGT bra! Nu har jag spelat Sims och kollat på finalen av Hela sverige bakar och då blev jag också jätte glad för min favorit vann för en gångs skull! Nu ska jag duscha och sedan sova. Fredag imon yes!

22:10

Denna veckan rullar på som vanligt. Igår och måndags var det dans och skola och vi här hemma har börjat få julkänslor och redan börjat kolla på de gamla klassiska julkalendrarna.. Haha standard. Denna vecka har jag knappt något plugg så det är gött, men idag har jag varit hos Matilda och pluggat matte och sen gymmat ikväll. Ska gå ner och duscha nu och äntligen sova. Är av någon anledning konstant trött. 

Those little things

 
Kärlek ♥
Idag har det varit en helt vanlig söndag, alltså inget speciellt har hänt. Gymmade på morgonen och sen har jag skrivit klart min historia inlämning... Igår tvingade Amra med mig till Lilla krogen så vi var där på kvällen med Ronja Mai och hennes kompis, sen drog vi hem till Amra och degade röv. Inte mycket mer med det. Nu ska jag sova!

Över molnen och under ytan

Denna låt är så in i helvetes jävla piss bra 
Hej svejs! Igår blev det ultimat chill. Vi hade bara 1 lektion (tyvärr matte) så det var rätt göttigt. Däremot blev jag rätt rastlös sen, men Amra var här en stund sen på kvällen och kollade X factor och lite High school musical med mig... Idag har jag varit i Gnosjö med pappa och nu ska jag nog snart ta en fika med Amra och Jeta. Vettefan vad som händer ikväll dock. 

My aim is true

Hej hej, denna vecka rullar på som vanligt. Vad jag har gjort är mest att skriva på min svenska uppsats och intala mig själv att jag inte hinner med något annat.. Det är så skönt att ha gjort klart det i god tid och inte behöva stressa, och som tur är så är den äntligen klar nu (tror jag). Annars har jag varit barnvakt igen och sovit väääldigt mycket för återhämtning.. Blir nog chilla denna helgen.
 
Nu ska jag ta en jävligt najs dusch och dra till pappa och äta.

Väldigt vidrigt och obehagligt

Nu cirkulerar det nu en video på internet där Erik Almqvist ↑ och några andra clowner i SD toppen hoppar på en man med grova rasistiska kommentarer och även komikern Soran Ismail.. Alltså. Jag har sett hela videon nu och jag kan fan säga att jag är chockad över hur folk ens kan BETE sig på detta sätt? Nu verkar det som Erik Almqvist har blivit sparkad från sin plats i SD men det här tyder ju en del på hur det här partiet funkar och tänker... Hoppas att det här ger många en tankeställare. Usch.

Skammen var aldrig din

Världens bästa bok och bästa skiva.
Kollar på EMAs just nu hos pappa men det är så jävla dåligt så jag tror jag ska gå hem och lägga mig. Taylor Swift har fan vunnit 3 pris redan och Nicki Minaj blev precis nominerad för Best Look.. Jaha.

Maskerad



Fredag

Hallo! Nu sitter jag, lökig som få, hemma hos mina kusiner och kollar på X faktor. Idag förutom skolan har inte mycket hänt, flängde runt på stan en jävla massa för att kolla på lite grejer tills imon bara. Annars blir de väl en lugn kväll idag helt enkelt.. Skönt det med!


Cosmic love

Usch jag känner att jag verkligen måste gå och lägga mig nu. Men tyvärr orkar jag nte resa mig upp från soffan... Är så jävla trött. Idag har det vart en vanlig skoldag och sådär, har varit och gymmat med Ebba och Jasmine och haft VÄRLDENS roligaste dans lektion!! Så jävla skojj! Imorgon blir det en jäkligt chill dag då vi ska ha någon slags författardag på bibblan istället för skola, så det känns gött. Ska även vara barnvakt på kvällen för världens bästa ungar så det är jag glad för just nu! Puss och godnatt.

Love this


Nej du och jag ska aldrig dö

Lite random mobil bilder från lovet (som gick alldeles för snabbt)
Det känns konstigt att det är måndag idag och inte söndag! Men det är så jäkla gött med studiedag alltså. Kände att jag behövde lite extra slapp och även lite extra plugg tid.. Man är ju mästare på att skjuta upp! Igår pluggade jag faktiskt en hel del på dagen men sedan var jag också hos Jeta en stund med henne och Amra (♥) innan jag och Amra åkte hem till henne och kollade på Solsidan och lite sånt. Vid nio tiden åkte jag till Narcis för lite sims mys och höll till där resten av kvällen tillsammans med honom och Damir. Har haft en go helg och bra lov med fina vänner, ska inte bli kul med skola imorgon MEN "snart" är det jullov!

Fredagsmys

Idag har jag varit och fikat med Emma och Filippa en bra stund vilket var väldigt mysigt! Sedan har jag haft en riktig jävla gourme kväll hos Amra (som ni ser ovan) med X factor och sådant trevligt.:-) Annars har inget speciellt hänt, men en väldigt go fredag!

Så mycket bättre

Absolut bästa av Miss Li i lördags.. Älskar!!

Everybody knows, It hurts to grow up, and everybody does

/Last night.
Hejsvejs. Igår så var det Fall break på Harrys och det var faktiskt riktigt skojj. Härlig förfest med tjejerna innan och sådant! Idag har det alltså bara blivit att chilla rejält.. Antar att det inte händer något mer ikväll heller. Måste dock gå ut och gå en runda eller nått innan jag dör av syrebrist.:-)

RSS 2.0