AngelicaBlick

Bilderna tagna från http://nyheter24.se/modette/angelicablick/.

Glada melodifestivalstjejer

Tjottahojj! Då hålls Eurovision i Sverige nästa år då. RÄTT OK ändå.

Fan, det är helt sinnessjukt vad jag älskar denna tävling!! Loreen I Love You♥.

Kollade på hela arragemanget som Azerbaijan hade styrt upp så fint hos Amanda. Kunde ju inte bli annat än perfekt med jordgubbs tårta och vinst, med min trogna följeslagare genom detta Amra Mekic haha, gud vad jag älskar dig. Efteråt träffade jag Ebba och Narcis en stund men sen cyklade jag hemmåt. Underbar kväll! Imorgon blir det nog forshedabadet och lite chill. Puuuusz.

Some nights


Spex


jag slängde bort dig igen, jag slängde bort nån slags vän

Fyfaasen vad jag är trött just nu... Idag hade vi Operation dagsverk så jag har varit hemma och målat staketet hela dagen, i denna värmen! FYfäään va varmt det har varit! Det tar på krafterna nått så extremt då jag är som en lealös kyckling just nu men ack så härligt! Love. Hann även med att sola lite och självklart tog solen av att stå ute med ryggen mot hela dagen så brännan har bättrats på. GÖTT!

Stockholmklassresa/osv




Hejsansvejsan!

Haft en jävla bra långhelg. Både i onsdags och torsdags så mös jag med mina tjejer, på onsdagen var vi på stigs hela kvällen och på torsdagen hos Cissi. Sen har jag ju även varit i Stockholm då fre-lör med min kära klass. Det blev väldigt grovt lyckat, älskar min underbara cpklass så mycket alltså.♥ Sedan i söndags så tog jag det chäll och gjorde lite nödvändiga grejer samt njöt av vädret och spenderade kvällen med goaste Saga.

Denna veckan har ju börjats med världens bästa väder och det verkar som det ska hålla i sig veckan ut, hoppas verkligen det! Så idag har jag tränat lite ute (svettats och kämpat i mängder) med mina tjejer bl.a. backträning och sådant styrt av Amra haha. måste sett FÖRJÄVLIGT ut men gud vad jag älskar er mina fula. ♥ Tog även årets första dopp idag och kollade på Lovas och Tildes match och mös med lillkusinen samtidigt. Väldigt mycket kärlek till dessa dagar alltså!

Now all your love is wasted, then who the hell was I?


Hej, extremt tråkig tisdag idag då. Hade två nationella och var allmänt trött som vanligt i skolan. Sen har jag städat, varit på Eriks och hittat lite fint och bakat en paj... Har även kollat klart på Lost säsong 2. Nu ska jag snart sova så man snart kan börja beta av sista dagen innan en skön långhelg (igen). På fredag blir det klassresa till Stockholm vilket antagligen kommer bli en jävla upplevelse haha.. Å kärlek.♥

11-13/5-12




All I want to do is to be here with you, to be here with you

olivia  ([email protected]) om Tråkigt tråkigt tråkigt:
vilken linje ska du gå? :)
emilia om Hail the sunny days:
Härlig bild lina, i vilket program redigerar du? :)
olivia om Tråkigt tråkigt tråkigt:
vilken linje ska du gå? :)
Svar: Samhäll på figy (livat haha)

emilia om Hail the sunny days:
Härlig bild lina, i vilket program redigerar du? :)
Svar: Tackar! Inte jag som tagit den dock haha.. Redigerade lite i Picasa 3 som vanligt.:-)
Hejsanhejsan. Igår var jag ju då och kollade på kulturskolans dansföreställning som Ebba egentligen skulle varit med på men hon har ju skadat foten.:( Man blev faktiskt lite sugen på att var med, riktigt roligt är det. Sen gick vi allihop till San marino och käkade sen satt jag på stigs och ja tog det lugnt resten av kvällen med Ebba och Jeta. Nu idag har jag varit på IFK-Hammarby, det gick ju icke så bra men det var trevlans! Alltid roligt att träffa lite folk, haha. Nu blir det Lost!

Tjoho

Hejsan svejsan, här sitter jag och chillar. Har inte gjort mycket idag än så länge, var och solade innan bara. Igår så var jag inte i skolan faktiskt för satt istället hela dagen på JB och fick håret fixat av Sanna, tog ett tag men det var värt det för resultatet blev rätt gytt tycker jag. Är dock inte helt bekväm i det än då jag är VÄLDIGT blond. Syns inte jätte bra på bilderna men jätte blond haha! Men det var ju så ja ville ha det så, men ska bara försöka få bort lite gula toner så blir det finemang.:-) efter det var jag och fikade med Ebba sen på kvällen så åkte jag jeta amra och Ronja ut till ebba och chillade lite! Skojj skojj. Nu ska jag snart fixa mig lite och sen blir det dansföreställning, om allt går som planerat.:) Så får vi se vad som händer sen!

 

 


Tråkigt tråkigt tråkigt


Jag Narcis och Jeta förrförra veckan eller något sånt.
Ja hejsansvejsan. Just nu sitter jag och kollar på Lost vilket jag gjort typ dygnet runt dessa dagar.. Det har varit den enda höjdpunkten denna extremt långa och jobbiga veckan.. Har varit så jävla trött och hängig hela tiden och idag gick jag faktiskt hem från skolan, orkade verkligen inte. Skoltrött eller nått antar jag. Iallafall, gick ut på en långpromenad i regnet innan och sen mötte jag upp Ebba i stan så vi gick och fikade. Hade ju inte träffat snuttan på en vecka så det var myspys. Ska bli jävligt gött med fredag imon, hoppas man får lite chans att vila ut sig lite.

Hail the sunny days

Bild från valborg.
Hallå hallå, kom nyss hem från skolan. Var så jäkla trött idag nu på slutet så är gött och ba ligga och slappa i sängen. Tyvärr måste jag självklart plugga idag har musikprov imon men just nu är jag fast vid min nya favvo serie Lost hahah.. Jag är fan världens tönt jag vet, men det är verkligen jätte bra. Ja har inget intressant att skriva om ni ser, dessa veckor är väl jävligt lama för alla just nu? Längtar så åta sate till skolavslutningen....

6 maj 02:55






Hahah.. Hittade lite smått och gott från min gamla blogg :-) alltid lika roligt. Det roligaste med sånna här bilder är att dom verkligen alltid är genuint fula, de flesta iallafall. Kolla bara på det EXTREMT osmickrande collaget här ovanför med bilder på mig och Jeta. Haha alltså, vettefan om det är nån blind männska eller nått som tagit de fotona, INTE EN ENDA normal bild hahahh... SÅ söta så. :)

Har iallafall spenderat kvällen med Amanda Amra och Jeta. Vi hade lite svullokväll så vi låg hemma hos Amanda och degade och sen var vi på San marino och åt. Var jätte skojj och mysigt som vanligt med mina bästa. :-) Självklart blev det lillabloggen och gamla minnen prat, haha.

Nu ska jag sova, godnatt!

1 maj 22:08

STAMMARJÄVEL hahaha, fyfan dessa videos har gjort min helg kan jag säga. Och ikväll var det humorgalan, så jävla roligt det med. Fast humorgalan var så sorgligt också! De har allt vettu. Annars då, idag har det varit underbart väder igen så precis som igår har jag legat och stekt hela dagen. Hade älskat om detta vädret kunde hålla i sig lite men kommer antagligen inte hända. Iallafall, ska snart gå och lägga mig för imon blir det skola igen, och nationella i matte, so much love:-) Puss.

Valborg

Underbar grillkväll med goa vänner. Kärlek till dagar som dessa och VÄDRET. Åh älskar.♥

RSS 2.0