Be alright

Som vanligt har jag snott en bild ↑ här av någon annan nu (Cissi). Jag och Matilda i torsdags iallafall!
 
Fyllde ju år i torsdags och dagen blev väldigt lyckad tycker jag. Sån jävla tur att solen sken efter typ 10 regndagar så jag låg och solade, var och käkade med mamma och var med mina underbara vänner på kvällen.. Fick världens bästa present av Cissi och Matilda och en jätte fin tårta, haha, helt perfekt. Vi käkade, grillade och hade de mys, vågade oss även ut till lunden för att köra kubb trots alla miljontals knott. Gick inte vara ute länge kan jag säga! Fyfan. Men som sagt lyckad dag! Igår gjorde jag inget särskilt fikade lite med Narcis och company och spenderade sedan kvällen hos Ronja med tjejerna. Idag har jag varit på fotbollscup i Trönninge med Lovas lag hela dagen, en riktig hel-dag.. Är helt död just nu!

Midsommarbilder snodda från Majsan


Mysis

Tjoho! Idag har jag spenderat lite tid med denna mulle ovanför.:-) Inte mycket annat händer, fikade med tjejerna och va på skojjig bil runda med Matte i Hestra igår. Dagarna rullar på som vanligt, det räcker ju med att säga att detta års juni är den regnigaste på 150 år. Känns bra. Är så jävla sugen på att åka till ett värmare ställe just nu, det plågar mig att jag är fast här hela sommaren. Måtte vädret blir bättre till juli annars vettefan om man växer fast i soffan. Gonattpuss, ses på sextonårsdagen imorgon.

14/6-12


Svenska hjärtan

London street style (http://www.sofeminine.co.uk/home-fashion.html)

Väldigt grå dag idag. Har suttit på San marino med tjejerna och haft det väldigt lamt idag, det kändes som det enda alternativet då det har fullkomligt pissat ner hela dagen, SÅ tråkigt. Blir förbannad som sjutton när man är så sugen på att göra något skojj men man bor i en skit stad med skit väder. Himla surt med eftersom att jag är hemma hela sommaren, som vanligt - det har som vana att bli jävligt lamt. Men aja. Kvällen blev mysig ändå satt med underbara tjejerna Matilda och Cissi på stigs och sen cyklade jag hem med Lars Winnerbäck och Miss Li i öronen. Gammalt o bra! Nu tänkte jag precis som igår kolla på några klassiska filmer jag sett 100 gånger förut. Love actually igår, Notting hill idag!

Underbara midsommar

Midsommar igår! Sveriges stolthet.. Förjävligt att det alltid ska regna bara. Men inga sura miner här inte haha, hade en sjukt rolig kväll med härliga människor! Det blev lite rörigt framåt kvällen men slutade bra med att Matilda Sandra och Amra sov här så det var ju mys. Idag är jag jätte jätte trött så tänke bara chilla, har redan kollat på 3 britains next top model avsnitt. Har inte sovit ut och tagit en lugn dag sen.. Hur länge som helst så jag tänkte ju passa på idag, men känner mig redan rastlös.. 

du får hela jävla jag


Lite fint.
Hej hej. Igår så spenderade jag först eftermiddan med Jetis och Amra sen på kvällen åkte jag Mai, Ebba Matilda och Amra till Gnosjö för lite trevligt umgänge. :-) Riktigt go kväll! Ebba och Amra sov hos mig och vi kom hem väldigt sent så jag är jätte trött idag. Det fick bli att vila för imorgon vid cirkus halv sex på monnen åker jag till London, faktiskt. Ska bli jävligt roligt såklart, ska bli spännande att se hur dessa "1 veckas charter svenssons" kommer klara sig där borta..

kärlek


Student 2012


Lite bilder från dagen. Kvällen har varit riktigt go med gött väder folk och mat, det enda sura är väl att Sverige förlorade ikväll och är ute ur EM.. Men men, nu ska jag iallafall sova. Godnatt! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hejsvejs


Yesterday, all my troubles seemed so far away

Det här inlägget tänkte jag skriva igårkväll men var jätte trött när jag kom hem så glömde visste bort det. Men det var verkligen en.. känslomässig dag, haha. I skolan grät jag ögonen ur mig utan att knappt veta varför. Det blev bara för mycket på en gång kan man säga, och när man skulle säga hejdå till alla lärare och de i klassen..Usch! Efter gråtkalaset så åt jag iallafall med tjejerna en stund innan jag och ett gäng från klassen begav oss ut till Kajsa på klassfest. Och när alla seda hade sagt hejdå för sista gången var vi några stycken som cyklade in till "stan" igen så träffade bl.a. Ebba, Matilda och Samson en stund uppe vid Alansryd så hann träffa vännerna några timmar innan jag drog hem! Perfekt dag/kväll! Taaaack alla så mycket ni är underbara.♥♥

Nu MÅSTE jag börja fixa mig, studenten idag ju!

Sista dagen!

Förra året.

Hejsvejs. Har precis spenderat mer än en timme med att försöka fixa mina naglar lite snyrre. Var ett STORT misstag, när fan ska jag lära mig att det alltid blir fail? Ska gå och tvätta bort det nu. Torkar ju för fan aldrig och om man rör sig en cm kladdas allt ut. Detta nagellack var ju då även tydligen gjort på vatten och typ socker haha.. Satt inte som berget om vi säger så! Men jaja. Idag har jag haft sista dagen med klassen innan avslutningen imon. Vi spelade minigolf vilket jag tydligt ÄGER på då jag vann i min grupp but more imporant, vann över Arvid! Sen åt vi på Olympia och sen drog jag hem och fixade lite inför imorgon och passade på att sola lite. Resten av dagen har det ju varit bal, var först och tog lite kort på kusinen i apladalen sen var vi på stan och kollade på själva spektaklet. Alla var extremt fina som vanligt! NU ska jag som sagt tvätta bort mitt nagellack sen fixa det sista innan jag går och lägger mig.. Blir att gå upp vid cirkus 4 imon så gäller att få lite sömn! Taggataggatagga........

Det går sönder i takt med basen i marken


Några snygga bilder från igår!
Har precis kollat klart på filmen The vow, tyckte inte den levde upp till förväntningarna, eller förväntningar hade man väll inte den kändes lite B men efter The last song, The nootebook och Dear John så är det ju en rätt hög nivå att leva upp till. HAR jag hört av filmexperterna ;-) hahaa... Ne men nu ska jag sova och tagga till sista veckan i skolan. 2 dagar kvar i Gröndalskolans klassrum!

4 dagar kvar



Idag är det bara 4 dagar kvar tills jag slutar nian. Det är helt sinnessjukt. Har längtat efter denna dagen så otroligt jävla länge nu att jag kan inte fatta att det är sant, men nu när det drar ihop sig så känns det självklart väldigt sorgligt. Inte så konstigt att man har fäst sig vid vissa människor på detta sätt efter så jävla många minnen och år tillsammans. Så det blir att gråta av både glädje och sorg på torsdag, haha.. ♥♥♥♥

Annars då! Jo idag har jag som väntat inte gjort något alls. Jag har 1 miljon små skärsår över båda mina händer och har ingen aning om varför. Gör jävligt ont. Inte så jätte intressant men det är dagens händelse iallafall. Nu tänkte jag testa min skolavslutningsklänning för 57:de gången!:-)

Du måste flytta på dig

Fan vad den där låten sätter sig på hjärnan..↑
Tjoho! Detta är den enda bild jag kan bjuda på från ikväll än så länge, har ju varit i Anderstorp med girlsen ovan och Mai tog jätte mycket fina (hehe) bilder fast med sin kamera så hoppas hon skickar dom sen! Iallafall så fyllde Filip år så vi var ute på lite födelsedagskalas mitt i skogen vettu, men det var jätte skojj som vanligt. Goaste människorna!! Men nu är jag hemma med en miljon myggbett iallafall och är jätte trött och hungrig, orkar dock inte gå och lägga mig.. Imorgon får bli en riktig chill dag! Puss.:-)

Like nothing could destroy your world


Sinnessjukt bra version av denna låt. Gustav Norén är så otroligt grovt snygg också.

Sara om Dansa fastän hjärtat brister, dansa fastän du inte är här:
var har du köpt den gröna tröjan som du hade på rixfm? Sjukt fin :)
Svar: Åå tacktack. Den är köpt på beyond retro (second hand) i Stockholm. :-)

Har inte gjort ett dugg idag förutom skolan som vanligt. Vi kollade på Schindlers list i typ tre timmar så det var väl rätt chill ändå kan man säga.. EXTREMT bra film, jäkligt obehaglig men klart ett måste att se. När jag kom hem var jag cp trött som vanligt så ja jag har bara legat i soffan sen dess.. Nu tänkte jag kolla på White chicks och sedan sova, jäkligt gött att slippa skolan imorgon med (kompledigt)!

Bästa


Woop woop

Asså jag har det så himla roligt just nu.. Haha.
Har inte gjort ett jävla piss denna nationaldag alltså, inte ens varit utanför dörren (ohno), men men. Sånt här har jag kollat på istället. ↑ Nu tänkte jag kolla på En dag i phuket med favoriten Peter Magnusson, känner att det passar nu när jag kommit in i ett Hey baberiba-stim. Hoppas den är bra!

[ingenting]

Old pic.
Halloj! Idag har det varit en extremt lam dag i skolan precis som de flesta dagarna nu för tiden och även de kommande. Så jävla onödiga!! Speciellt nu när betygen sätts idag. FYfan va sjukt ändå, slutar liksom nian om cirkus 1 vecka. Helt jävla otroligt sjukt. Var 1 dag sen jag började sexan känns det som samtidigt som tiden ändå gått cp sakta, FAN vad jag känner att man förjänar det här nu dock!! Men men nog om det, idag har jag firat min fina vän Agnes med resten av tjejerna. Vi bakade en as god tårta och avslutade på donkan. Så fett jävla värdo. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig orkar inte vara uppe mer.. Men ska va gött och va ledig imon!

Dansa fastän hjärtat brister, dansa fastän du inte är här


Halloj. Kom hem för nån timme sen har varit i Jönköping på rix fm. Var rätt roligt i början och under själva rix (var dock inte så bra artister) eftersom man träffade många härliga men sen blev man mest trött haha.. Väldigt lam. Aja, hade en skojj kväll med mina kära! Nu ligger jag och kollar bästa Hey baberiba haha. Svenska komiker i mitt hjärta. Ska snart sova dock slocknar snart helt.. Puss o kram o godnatt !

RSS 2.0