Vi har bara varandra

 
Smågammal bild och ↑ quote från Di leva där uppe. Han var underbar i lördags alltså! Hela helgen var jätte bra som väntat. Nu när jag är hemma känns det som att sommaren är över för min del. Inte så bra väder, inga mer små tripps eller helt enkelt ingenting speciellt som händer. Tråkigt som fan men börjar ändå gymnasiet hade fan skjutit mig själv om jag skulle tillbaka till gröndal. Lider med er alla nior, tråkigaste året. Ikväll ska jag uppta mina vanliga rutiner alltså stigs ikväll med vännerna. Puss.

@Helsingborg

Vi har det underbart! Perfekt väder här i Skåne och go musik och gött folk. Icona pop i torsdags var de fetaste någonsin, och såklart Rosenström igår. Jävlar alltså. Idag blir det Tomas di Levaaaa!


Stå ut med mig


 - Kapitulera omedelbart eller dö. 
 
Svejshejs. Festen i förrgår var rolig! Men som vanligt pallade man då som följelse inte göra något dagen efter, så det fick bli en slappdag.:-) Idag med faktiskt.. Haha oups. Har legat och läst en bra bok, ↑ och försökt sola lite. Färgade dock utväxten och träffade Cissi på kvällen sen, på donken såklart! Litet hejdå eftersom hon är borta i en vecka nu. Grekland.. Nej inte avis. 

21 juli 16:48

Helsingborgsfestivalen ååå så fett.....Längtar!
 
Hej hej, längesen. Har ju varit i Öland några dagar denna veckan tillsammans med Agnes och Ebba. Vi hade tyvärr inte tur med vädret då men vi hade det jätte mys ändå! Bio och liteee sådant göttans.. Igår så fikade jag med Ebba, Cissi och Jeta sen var vi en sväng hos Armin. Ikväll verkar det som att det blir lite festligheter, får hoppas på en rolig kväll iallafall! Är så sjukt taggad sen till nästa vecka, jag sitter mest och räknar dagarna faktiskt för då blir det Helsingborgsfestivalen. Som man förstår är jag taggad som sjutton, lite extra pågrund av att jag är väldigt uttråkad - hela tiden (känns det som).. Haha.

Tjoohoo dagens från Öland


Jag är rädd att man glömmer, glömmer allt. Som vi glömde att vi älskade varandra

 
Inte jag som filmat, men det här var en av de absolut bästa låtarna i lördags. Helt jävla magiskt. Hela lördagen var magisk i sig. Så väldigt väldigt lyckat. Vi började ju dagen i Götet trötta som satan lökade runt i stan och sådant, sen blev det en jävla massa köande men också väldigt mycket taggande.. Tre timmar utanför och 3 timmar där inne - där de 2 sista timmarna bestod av att alla i publiken stod upp av nån anledning så det var total syrebrist och alla var gnälliga och lama men det var så värt det alltihop. Det går knappt beskriva men det var bättre än vad jag någonsin kunde ha tänkt mig. Underbara människor, underbar musik - helt enkelt en sån sak jag kommer leva på väldigt väldigt länge.
Och tack Saga för världens bästa sällskap!
 
Efter konserten åkte vi till Sagas stuga i Falkenberg och hade det myzz sen blev det hemmåt igår nån gång på eftermiddagen. Var extremt trött så var skönt som fan att sova ut idag.. Har kollat på favoriterna Ellen show och Kardashians nu men får väl ta och hitta på nått snart. Hörs!

Taggad cheyyyyy

Nu blir det att försöka få lite sömn tills imorgon! Är super mega taggad nu alltså. Ikväll har jag varit ute (fikat ofcourse) med Saga och Majsan, om någon brydde sig om det. Mys! Men som sagt, good night.

Out of the blue and into the black

Hajdu.. De senaste dagarna har det inte hänt så mycket alltså. Typ igår hela kvällen kollade jag endast på Jerry Springer och idag typ.. Mtv cribs. Va fan händer? Men det blev spontan fest i måndags hos Cissi, blev väldigt lyckat och så men jag förlorade typ en hel jävla dag av liksom aktivt levande på grund av den festen. Vi var några som sov hos Cissi efter och jag tror fan inte jag sov en enda timme så japp. Då var man inte goe. Idag har jag umgåtts med min älskade bästaste vän Jeta som äntligen är hemma.♥ Armin, Damir och Narcis var också med, jätte mysigt med mina favoriter! Var och fikade och sen hem till Jetis och gjorde våfflor, skojj skojj. Och eftersom att det nu är officiellt fredag kan jag säga att jag drar till Götaborg och ser Kent imorgon med Saga. Helt jävla sinnessjukt!

Erik Hassle - Stay

Är beroende av låten ovanför. Hassle var ju med på mitt favvo program, haha, Allsång på skansen. Det är skamligt bra asså. Älskar den sen dess. Iallafall, bilden är från igår, vi satt några stycken vid prost och tog det lugnt sen drog vi hem till Armin. Gick dock hem tidigt för idag blev det släkt kalas. Fölket har precis börjat dra här nu så nu blir det antagligen tråk chill resten av kvällen. Men är riktigt jäkla nöjd med mina presents!


Sjätte juli

Har haft en helt underbart go sommarkväll vid Osudden med vännerna. Spenderade även dagen där fast då var det lite molnigt! Nu blev det grillning bad och hela köret. Men nu ska jag verkligen sova. Puss.

Höganäs

 
Jag Cissi och Matilda har haft 3 helt perfect dagar nere hos Matte i Höganäs, Helsingborg. Så mysigt! Lite skillnad från Värnamo om man säger så. Duktiga Cissen som tagit bilderna som vanligt, gillar den sista då jag somnat i båten på väg hem från Danmark, haha. Iallafall för att summera känns det inte skönt att vara hemma just nu, men lite kul och träffa vännerna imon. Men de får fan bli fint väder alltså..

RSS 2.0