29 december

Hallå hallå blogg.se appen har inte funkat på år och dar men nu så. Jag har inte spenderat mina dagar med så mycket men jag har slingat mitt hår, kollat på en jävla massa filmer haha typ The dark knight rises och Harry Potter för tusende gången, haft en liten fika med Sandra, träffat tjejerna och så idag då var jag Mai, Amra och Jeten på gymmet och simmade gjorde vi även! Jäkligt gött! Nu sviktar ju dock allt igen då jag och Sandra sitter här hemma och käkar för fulla livet. Fan. Vi har iallafall catchat up och haft jävligt skojj som vanligt och kollat på Sagan om ringen som fortfarande rullar på tv! Imorgon ska jag till farmor och lite så och sen är det plötsligt 2013. Fan.


Xmas


Annandag jul

Hejsvejs. Igår spenderade jag dagen med att vila upp mig efter all julmat. Haha. På kvällen var jag hos Jeta och kollade på VS för femte gången. Inte helt OK. Idag då har jag varit och gymmat med Ebba två timmar på morgonen och sedan spenderat dagen i Jönköping med henne och Cissi. Skojjskojj! Har länge haft en stor fobi för mellandagsrean i allmänhet, SPECIELLT inne på A6 där det kryllar av folk som av någon anledning tar med hela familjen och tillhörande barnvagnar storlek XL, men om man bara undviker de värsta REA affärerna så funkar det helt ok.. Köpte bara det nödvändiga! Ikväll har jag bara tagit det lugnt och bara svullat i onyttig mat (tyvärr) och nu ska jag väl gå och lägga mig i brist på annat! Good night. 

Love actually is all around

Haft en perfekt julafton både hos min faster med kusinerna och farmor och nu ikväll hos Bittan. Enda "problemet" är väl att man har ätit så man spruckit haha, fyfan spyr av tanken på julmat just nu. Har iallafall fått allt jag ville och så mycket mer så jag är så nöjd! Nu sitter jag och myser i nya pyamasen och morgonrocken haha love life... Började även kolla på Love actually innan så kollar klart på den nu... Världens bästa film!! Nu ska jag snart gå och lägga mig tänkte jag, men god jul till alla.♥ Puss.

23 december

1 dag kvar! Det har varit två rätt sega dagar men har haft fullt upp så det har väl gått an.. Blev klar med sista julklappen typ för en timme sen haha, stressigt som vanligt. Igår var en tråkig dag som fan fast på kvällen var det glöggfest enligt tradition hos Ronja så jag var där med tillsammans med Ronja såklart, Matilda, Simon, Affe och Agnes! Snacka skit och trycka i sig en jävla massa god mat är alltid väldigt trevligt tycker jag.:-D Idag har jag slitit som ett as på tidiga morgonen på gymmet så man kan njuta av julen med någorlunda samvete. Ikväll har det varit uppesittarkväll med bingolotto och köret som vanligt men tänkte gå och lägga mig nu faktiskt. Haha, orkade inte ens kolla klart på hela det är ju åldring varning på det om något. Aja! God natt och god jul.

Those Christmas lights light up the street, Down where the sea and city meet. May all your troubles soon be gone, Oh christmas lights keep shinin' on

 
Cp allt jag skrev nyss raderades haha.. Varför bloggar man ens?
Sitter iallafall och lipar till Svenska hjältar, hade INGEN aning om att det var så bra! Har spenderat kvällen här i soffan tillsammans med Lova, kände att jag inte hade något alls bättre för mig faktiskt. Skönt som tusan att sluta skolan idag, speciellt när denna veckan har varit den första på väldigt länge som INTE gått så snabbt haha.. Men vi var i skolan först ett tag innan jag kollade på Lovas skolavslutning och sedan käkade med klassen på Chaplin.:-) Myspys. Var även en runda på Eko med pappa och inhandlade det sista för julstämningen haha, känns ju bara sjukt att det är 4 dagar kvar till jul! Nu ska jag kolla på sista Johan Falk - fett bra, och hoppas vi överlever sista timmarna av den 21 december.:-) Puss.
 

One week left

 Bilder från min helg
Jobbadehela helgen men hann ändå med mycket roligt tyckte jag, och idag är det bara en vecka kvar till julafton - två veckor till nyår. Tragiskt att det redan har gått ett år sen senast. Idag har det för övrigt inte varit världens bästa dag, känns som allt har gått åt helvete haha. Men man får väl försöka hålla hoppet uppe!

Weekend

Lite bilder från helgen. Lucia i mission, "Så mycket bättre" hos Matilda och idag föreställningar hela dagen. Idag var man ju inte pigg hela tiden kanske men det var riktigt kul ändå, såklart! Nu ska jag gå och lägga mig och tagga skolvecka imorgon.. 

I've got a war in my mind

 
Sitter och kollar på finalen av X factor och blir så jävla arg. Alltså man har ju kollat på det i brist av annat men hela denna programuppläggningen är så in i helvetes genom dålig haha? Och att dom tog dit de där milkshake mama och va fan...Pinsamt för alla......
Haha okej, pessimisten själv men jag är inte på så jätte bra humör. Ensam i soffan på en fredag kväll! Men men. Idag i skolan var vi och bowlade och det var iallafall skojj och jag och Matilda satt kvar ett rätt bra tag och skrev på en redovisning, men skönt att få det gjort.:-) Nu blir det väl att kolla film (typ Pelle svanslös julkalender) resten av kvällen men det är ju skönt det med haha. Puss!

Nights in white satin

Tja! Denna veckan bara rullar på precis som vanligt. Bara lite ovanligt mycket snö kanske. I tisdags var jag hemma från skolan och igår var det väl med en helt vanlig dag egentligen, jo laddade ner Victoria's secret show och låg och kollade på den samtidigt som självkänslan sjönk, sakta men säkert.:-) Ne men det är faktiskt skojj och se. Är det ens ok att va så snygga liksom. Idag efter skolan var jag och Ebba och gymmade och sen var det dans. Taggade till föreställningen på söndag! (Eller).


In that moment, I swear we were infinite

 
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att då läsa ut boken ovanför som är helt jävla fantastiskt bra, verkligen. Men blev på jävligt dåligt humör innan med för när jag skulle cykla till gymmet funkade inte mina jävla bromsar fast den var på lagning igår, så jag slog ju nästan halft ihjäl mig i nerförsbacken. Haha. Aja, var ute och gick och hamnade på stan så köpte sista julklappen. Men det var så inihelvetes kallt, första advent ändå kanske? Nu har jag kollat på Ensam Hemma 3 och tänkte passa på att köra ett sådant litet marathon... Good night. 

1 december

Sitter hemma hos pappa nu och kollar på Så mycket bättre! Älskar The sounds och Miss lis version var sjuukkt braaa precis. För att nämna nått om filmen igår med kan jag säga att den inte gick längre än över medel iallafall.. Enligt mig. Den var bättre än vissa andra och bra slut men jobbiga effekter och jag, Amra, Narcis och Damir lyckas ju alltid hitta något att störa oss på haha! Sen är det ju det som gör det skojj. Idag har jag och Sanna varit i Jönköping för julshopping, så gött att ha i princip alla julklappar fixade nu! Senare ikväll ska jag väl kolla på julkalendern, är ju ändå första december! Yey.


RSS 2.0