Random

Inte hänt ett piss idag. Har kollat på one tree hill och så och råkade nyss trycka ner några tangenter på datan av misstag så nu ploppade min web cam upp som jag förr inte lyckats hitta.. Plötsligt hände detta:

Fett coolt

Don't you shiver?



Avis på alla er som ska till Coldplay imorgon. Hade dödat för det där alltså. Men men! Idag har det varit jävligt lång skoldag och så hade Lova fotbollsmatch i Gislaved.. Nu har jag käkat och kollat lite på årets Rockbjörn men det sög balle så har pluggat! Måste sovaaa!!

better to be hated than loved, loved, loved for what your not

Lite bilder från mobilen.
Haha snacka om dålig på att uppdatera.. Läser någon??:) Aja livet är inte så roligt just nu så har inte så mycket att berätta. Men har haft några mysiga dagar och skolan är faktiskt skojj. Var inte ute så mycket i helgen eftersom jag nu äntligen har skaffat mig ett jobb så är på sjukhuset och hjälper till lite.. Köksbiträde typ. Såå ja. Inget intressant.. Ska sova nu!

Gymnasiet

Nu börjar den nya starten.. Har gått tre dagar på figy nu och det känns väl ok, inte så big deal faktiskt. Men är redan skoltrött och sånt... Vmo dagarna nu vilket är jävligt lamt haha, men man drar ju ut ändå. 

Sunday

Hej har just nu firat lova och wille som fyllde år igår/idag med resten av släkten. Ätit tårta och så och nu ska jag kolla på lovas match.. Skolan börjar imon känns inte as bra just nu alltså.. Men men. BTW så var filmen AS BRA igår jävlar helvete. Snabba cash 2 alltså.


Imorgon!!!


Måndag


Kent/Friends

 
Hjältar och Hjältinnor stannar kvar.
De spottar hårt mot vinden, och de värmer våra händer så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till. De vågar tro och hoppas på att någon däruppe ser oss,
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss för något vi inte visste att vi gjort.

Nobody knows knows knows

Tja, hade kräftskiva igår har precis med mycket hjälp städat upp allt och så. Cissi Matilda och Ebba gick nyss! As trevlig kväll, pallar inte leva idag.

http://open.spotify.com/track/174F7keFchxQe87Xguj921 Gud vad underbart.


Hoojjd

Halloj just nu sitter jag hemma och kollar på lite häst dressyrs final. VAD ÄR DETTA för sport jag missat? Tråkigaste jag sett. Stackars hästar för fan musik av Billy idol. Annars sitter jag dessa dagar som bänkad framför tven, är helt beroende av OS i år. Så kul att kolla på även om ens egen nationalitet inte är så framstående precis men det är fett kul ändå. Det öser plus ner utanför mestadels så finns inte mycket annat att göra.......


00:26

 
Hejsvejs. Ja vad har hänt denna veckan.. Umgåtts med the girls, lite fest här och var och åkt ring bakom båt, haha (roligaste denna sommaren då). Söndagen spenderades med hela gänget då vi hade en sista kväll med Amanda eftersom att hon då åker till USA om några dagar. 1 år. Lite förjävligt, men vi hade det mys och sov där så var vi och fikade lite och så tog det lugnt idag.. Matilda och Cisspiss var här nu och kollade film, Livet enligt Rosa haha. Ska väl ta och sova snart.. Sista veckorna nu på sommaren så får bli att hitta på roliga grejer.(Eller inte), Godnattis!

RSS 2.0