Helgen

Hej svejs, i fredags så gjorde jag inte så mycket speciellt. Var och solade en stund sen mötte jag upp Amra så vi gick och fikade med Amanda och Jeta.. Sen gick vi hem till Jeta och kollade på gamla bilder SOM VANLIGT haha. Igår så var det ju först marknad så jag var nere en sväng med Narcis och Jeta och sen var vi på fest hos Agnes. Lyckad kväll!:-D Med exremt många bilder tack vare Adis som flög runt åta helvete med kameran. Idag har jag varit och kollat på Damirs match med Adis, Narcis, Armin, Ebba, Mai och Agnes. Också skojjig dag.:-D Detta lilla lovet vi har nu är så jäkla gött, valborg imorgon ju! Hoppas på bra väder.
Nu ska jag deppa och kolla på nån film...Gonatt.

Who will love you, who will fight? Who will fall far behind?

2 nya favvos. Från Kents nya album. Tycker det är hyffsat bra hittills men måste skumma de lite till, hehe. Men denna är favoriten än så länge. Ochrasy är även cp bra, Hanna som tipsat mig om Mando!
Ingen som bryr sig om min musik smak antagligen haha.. Men hoppas nån gör det iallafall. Har tappat besökare är jag bytt blogg, liksom det var istället folk som fortsatte va inne på den gamla haha så jävla trögt men men. Synd! Skoldagen idag var rätt chill och rolig! Lite jobbigt de sista timmarna dock, kände att jag var tvungen att sitta kvar och plugga idag med så med idag har jag gått till 4-5 varje dag denna veckan.. Jobbigt jobbigt men har väldigt mycket just nu som sagt. Imorgon blir det tidig dag men har Engelska nationella på morgonen så är rätt pressad inför det just nu. Får hoppas på det bästa.

(Så nära får ingen gå)

vackert
Hello, kollade nyss klart på Toy Story 3. Jävligt bra film men ÄR det en skräckfilm eller en disney?! Jag är kluven. Fan finns ju ingen läskigare än Lotso och den stora bebisen. Aja, annars har jag inte gjort något speciellt sen jag kom hem. Var en rätt jobbig skoldag, ända till 5 och jag var så sjukt trött. Har typ bihåleinflamation eller nått också så har varit förkyld i mer än en vecka nu och har huvudvärk hela tiden men men, kan absolut inte missa skola just nu eftersom vi har väldigt mycket plugg. Väldigt mycket som ska lämnas in + nationella prov. Nu ska jag kolla på ännu en film, The hangover part 2. Sen blir det sovaaa, hejdå.

Everyday Is Like Sunday


Åh, vill så jävla gärna ha en tatuering just nu. Något i samma stuk som nån av dessa. ↑ Så jävla fina! Nån text eller som den översta (jätte utjatat med svalor men älskar de) på handleden och så den sista nånstans på kroppen också. Jävla perfektion. Men får se vad man tycker om några år måste trots allt vänta tills jag är 18.

Har inget annat intressant att berätta. Bakade nyss hallonpaj så ska käka det nu och kolla på Sherlock Holmes 2 (ÄNTLIGEN). Så jävla taggad!! Puss och ha de as bra.

Så sant som det är sagt

"Hot girls we have problems to,

we're just like you, exept we're hot."

We can burn brighter than the sun

Fun. – We Are Young - feat. Janelle Monáe Kent – Kungen är död Jojje Wadenius – Jag är det fulaste som finns The Smiths – There Is A Light That Never Goes Out.
Usch va trött jag är just nu ska snart gå och lägga mig.. Sova är tusan det bästa som finns. Denna helgen har det inte hänt så mycket, var hos Ebba med tjejerna igår och sov där sen idag har jag vart på gymmix och ja bara suttit hemma och latat mig. Har haft sån himla förkylning denna veckan och har ont i huvet och skit så har inte orkat göra något. Men men! Nästa helg är jävligt efterlängtad, valborg då ju så ska bli gött och va ledig måndag tisdag. Gäller ba att klara denna veckan nu med.

Nostalgisk kärlek

gamla underbar bilder. känslan♥

Saknar sommar och värme

TURKIET2011. Fan alltså åh, hade dödat för att få va utomlands nu. Har sånt extremt behov av värme just nu, våren märks ju inte alls av här hemma. Att ens mamma är i Egypten denna vecka gör ju inte saken bättre precis. Inte lite avis.
Idag har det inte hänt nått intressant alls som vanligt dessa måndagar. Var i skolan till halv 4 och sedan gymmet en stund, nu är jag hos pappa och ska va här en vecka eftersom mamma då som sagt är i Egypten. Så himla jobbigt.. Hade vart så GÖTT och ba ligga och sola hela dagarna och missa en veckas skola.. Men men. Får nöja mig med att det endast är några få veckor kvar tills vi är inne i maj månad och då jävlar går dagarna fort ! Love.

The Coral - Dreaming of you


Instagram bilder från igårkväll.
Gårkvällen spenderades då i Anderstorp hemma hos Axel. Hade riktigt skojj så tack alla goa för kvällen.:-) Idag har jag degat som sjutton, kollat klart på Scrubs säsong 2 och Ace ventura. Ska snart ut och ta lite frisk luft, kolla på Lovas fotbollsmatch. Sen blir de väl chillll ännu igen. Det kan behövas när det vankas en ny skolvecka imorn.

23:12

Bild från fredags.

Riktigt gött med fredag imorgon! Så skönt att dagarna går hyfsat snabbt och veckorna är rätt enkla att ta sig igenom. Igår te.x. hade vi ju typ 3 timmars dans på skoltid, lite sådär kul kanske men gött att slippa lektioner. Sen på kvällen hade vi ju då "danskväll" alla nior i värnamo kommun så då blev det 3 timmars foxtrot igen dårå. Ne men det blev faktiskt kul, bara lite små jobbigt ibland det tog på psyket kan jag säga, det var fan 400 miljoner människor i vår lilla studiehallen. Jätte jobbigt var det. Plus är jag fortfarande förbannad för att jag och Abbe inte vann buggtävlingen.:( Idag behövde jag en chilldag så har tagit det lugnt, behövde lite frisk luft så var ute och gick en runda innan men blev bara på dåligt humör för mina hörlurar gick sönder......Aja. Nu ska jag ta och sova och sedan njuta av en go sovmorgon imorgon. Så underbart!

Halft snygga bilder ifrån lördags


Snabb update nu innan jag ska gå och lägga mig. Skola imorgon så då gäller det att va på alerten. Idag har jag bakat vaniljbullar och börjat kolla på Scrubs och kollat på de nu hela kvällen. Venne hur jag missat att detta va så jäävla kul o bra alltså haha nya favvo. Men som sagt måste ja tyvärr sova nu känner jag så goodnight.

Tomorrow will be kinder


Hejhej! Idag har jag varit jätte trött, halft pga av att jag har tvingat det på mig själv lite eftersom att det har kännts som att jag ville va trött, det är obligatoriskt att va trött sista goa dagen på lovet + en söndag. Sista dagen är väl imon egentligen men den räknas inte känner jag.. Jo men den andra halvan där är väl för vi var på fest i Smålanstenar igår och jag sov hos Matilda efter och vi kom hem rätt sent och sådär, men det blev en lyckad kväll! Matilda fyllde ju år så vi firade ju henne igår då.:) Annars, idag har jag då inte gjort nånting förutom kollat på Solsidan och Starwars. Ska fortsätta med det nu faktiskt, ha de !

Real and broken down


Tjottahojj


Gammal goding.

Hejhej detta inlägg gick nyss bort - underbart. Jag är så extremt trött just nu. Var och gymmade rätt tidigt med Ronja idag, vi var även och solade, och sen dess har jag bara legat i soffan och degat. Igår var jag med Saga så vi var på Snipen och fikade en rätt bra stund vilket var väldigt trevlans!:D Sen åt jag middag hos min fader och senare kom Ronja så sov ju hon hos mig dårå.

Dagarna på detta lov går ju så jävla snabbt! Man hinner knappt med men för mig gör det inte så mycket för jag fokuserar mest på att efter lovet så är det bara att börja räkna ner dagarna.. Och förhoppningsvis går det ännu fortare då. Men men, tänker iallafall njuta av den sista helgen nu och speciellt när det är påsk och sådant trevligt ;-) Puss och Glad påsk.♥

4 april 01:49

Hejhej, suger på att blogga gör jag alltså.. Men det har inte hänt nått särskilt faktiskt. Igår var vi och solade arslet av oss och vi besökte även Eko, tror jag var där inne i sammanlagt 2 timmar alltså haha.. Idag var vi tjejer först hos Agnes sen kom Samson, Joakim och Gotten hit så var vi hos Amanda resten av kvällen.:-) Var riktigt längesen så det var kul! Nu ska jag snart sova, det är jäkligt udda av mig nu att va uppe såhär sent nu för tiden. Brukar gå och lägga mig 12.

RSS 2.0